Acasă Actualitate Poliția: „dacă erai drăguță cu el acum nu te mai amenința”. Fată...

Poliția: „dacă erai drăguță cu el acum nu te mai amenința”. Fată de 15 ani amenințată cu cuțitul de un bărbat de 36 de ani să-i cedeze

DISTRIBUIȚI
O fatã de 15 ani din Gara Banca, județul Vaslui este urmãritã, hãrtuitã si amenintatã cu moartea de un individ de 36 de ani, Gigi Hrituc, din aceeasi localitate, care a afirmat cã este îndrãgostit de ea si dacã nu-i cedeazã o omoarã! Mai mult, sâmbãtã, 31 august, acesta a sãrit gardul ziua în amiaza mare, cu un cutit în mânã, stiind cã pãrintii fetei erau plecati din localitate. Fata a tipat si el a fugit, iar dupã ce a sunat la 112, politia a venit dupã trei ore!, timp în care minora a tremurat de fricã si a cerut ajutor vecinilor. Politistii nu au luat nicio mãsurã împotriva individului, ba chiar i-au spus fetei cã „dacã era drãgutã cu el acum nu o mai ameninta”! Citește pe larg în ziarul Vremea Nouă din Vaslui.

4 COMENTARII

  1. Ma gandesc ca asemenea ticalosi, asa zisi politisti, care au imbracat haina statului si platiti din banul public, sa fie mediatizati, adica aratati lumii cine sunt si ce au facut(declarat) ca lumea sa-i huleasca si sa le ceara socoteala pentru ce au facut si fac!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.