DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea și familia sa au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție, arată un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA. Alexandra Dragnea locuia în Statele Unite unde avea o relație cu un cântăreț de peste Prut. Recent aceasta a revenit în România.

Comunicatul Departamentului de Stat:

„Secretarul Michael R. Pompeo îl indică public pe fostul președinte al Camerei Deputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, datorită implicării sale în corupția semnificativă. Această indicare este făcută în conformitate cu Secțiunea 7031 (c) din Legea privind atribuțiile Departamentului de Stat, Operațiuni Externe și Programe conexe din 2019 (Div. F, P.L. 116-6). Secțiunea 7031 (c) prevede că, în cazurile în care secretarul de stat are informații credibile conform cărora oficialii guvernelor străine au fost implicați în corupție semnificativă, acei indivizi și membrii imediat ai familiei lor nu sunt eligibili pentru intrarea în Statele Unite.
Legea impune, de asemenea, secretarului de stat să indice public sau privat pe acești funcționari și pe membrii apropiați ai familiei lor. Pe lângă indicareea domnului Dragnea, secretarul numește public și cei doi copii ai domnului Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea.
Acțiunea de astăzi trimite un semnal puternic potrivit căreia Statele Unite se angajează să combată corupția și să sprijine statul de drept în România.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.