Acasă Actualitate Polițiști bătuți de trei tineri din Constanța

Polițiști bătuți de trei tineri din Constanța

DISTRIBUIȚI

Trei indivizi au fost arestaţi preventiv după ce au bătut doi poliţişti într-un bar din localitatea Ovidiu şi au provocat distrugeri în local de circa 5.000 de lei.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au informat, luni, că instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a agresorilor, ei fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de distrugere, răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Victimele, doi agenţi ai Poliţiei Locale Ovidiu, au suferit diferite leziuni pentru care au nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii locali se aflau în timpul liber în momentul iscării conflictului în bar, cei doi fiind luaţi la bătaie de trei indivizi de 22, 26 şi, respectiv, 37 de ani. Aceştia au vrut să se răzbune pe cei doi agenţi pentru că ar fi depus mărturie într-un dosar penal privind arestarea unor rude ale agresorilor.

Mai multe bunuri din bar, de aproximativ 5.000 de lei, au fost distruse în timpul altercaţiei.

Conflictul a fost aplanat după intervenţia poliţiştilor din Ovidiu, aceştia fiind sesizaţi despre cele petrecute prin numărul unic de urgenţe 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.