Acasă Politic Deși e mândră de fertilitatea ei, Gabriela Firea fuge mâncând pământul de...

Deși e mândră de fertilitatea ei, Gabriela Firea fuge mâncând pământul de CNCD

DISTRIBUIȚI

Astăzi Gabriela Firea trebuia să se prezinte la CNCD să dea socoteală în urma declarațiilor sale dar nu s-a prezentat deși inițial anunțase că se va prezenta. Noi, fiind fanii doamnei Firea, am consultat un avocat care ne-a spus că domnia sa poate invoca nebunia temporară declanșată de noua sarcină pe care o poartă. Astfel, până naște va putea să declare orice îi trece prin căpșorul ei blond. De exemplu ar putea să declare în calitatea ei de purtător de cuvânt că femeile cărora le-a murit soțul și care au ținut doliul cerut de biserică de un an, sunt niște nemernice pentru că în acest răstimp nu au procreat.
Dar să vedem ce au declarat șeful CNCD și Vrânceanu-Firea-Pandele-etc.

 „Gabriela Firea a anunțat că va sosi la CNCD, ulterior a spus că va fi reprezentată de un avocat. Avocatul a spus că întârzie. Am așteptat și nu a mai venit nici avocatul. E opțiunea unei părți să răspundă sau nu la o citație care vine de la CNCD. (…) Procedural am îndeplinit cerințele, au avut posibilitatea să-și exprime dreptul la apărare. Au mai sosit încă două plângeri în acest caz, una de la Andreea Paul și una de la o altă persoană fizică. Acestea se vor conexa și se va face un raport asupra dosarului, care va fi supus dezbaterii Colegiului Director. (…) Sper ca cel târziu săptămâna viitoare să ne putem pronunța asupra acestei spețe. Procedural, Colegiul poate să ajungă la concluzia că aceste declarații sunt în limita libertății de exprimare și nu constituie o faptă de discriminare sau contrariul (…), caz în care Colegiul poate să aplice sancțiune începând de la avertisment sau amendă contravențională”, a explicat președintele CNCD.

„Precizez că nu am putut fi prezentă la audierile programate astăzi, deoarece mă aflu la Bacău, într-o deplasare programată încă de acum două săptămâni. În plângerea formulată împotriva mea se spune că, prin afirmația mea potrivit căreia ‘o familie completă este familia în care există și copii rezultați în urma căsătoriei sau prin adopție’ am discriminat o categorie largă de cetățeni și anume cea fără copii din motive medicale sau în urma unor opțiuni individuale. Apreciez că susținerile petentului sunt neadevărate și nefondate în condițiile în care în tot cuprinsul plângerii, petentul a încercat să acorde un alt înțeles celor susținute de mine”.

Așadar, cum vă spuneam, vorbele ei au un anume înțeles doar pentru ea, diferit de cel dat de înșiruirea unor cuvinte cu explicații date de DEX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.