Home Actualitate Polițiști în civil în mulțimea de oameni adunată la procesul violatorilor din...

Polițiști în civil în mulțimea de oameni adunată la procesul violatorilor din Văleni

DISTRIBUIŢI

În jur de 1000 de persoane s-au adunat în această dimineață in fața Judecătoriei Vaslui, acolo unde, la ora 10,00 este programat să aibă loc un nou termen de judecată în procesul celor 7 violatori de la Văleni.

În fața Judecătoriei se află și o dubă de jandarmi, pregătiți să intevină. În mulțime sunt amestecați și polițiști în civil.

Peste 400.000 de oameni au semnat petiția pentru arestarea celor 7 bestii.

Inculpaţii au început să se prezinte la sediul Judecătoriei, moment în care oamenii au început să-i huiduie. Sute de oameni strigă în cor: „Violatorilor, la puşcărie cu voi”, „Castrare”, „Puşcărie pe viaţa”.

Unul dintre violatori era pe punctul să ajungă în mâinile mulțimii furioase. Susținătorii violatorilor, sosiți și ei între timp, s-au luat la ceartă cu câțiva dintre susținătorii victimei. Jandarmii au intervenit și i-au dus pe violatori în dubă.

Lucrurile s-au calmat și violatorii au putut intra în clădire.

UPDATE 10.30 Procesul celor 7 violatori din Văleni a început. Părintilor violatorilor li s-a solicitat sa părăsească sala de judecată. La termenele anterioare acestia au fost lăsaţi să asiste la proces, chiar dacă judecătorii au decis ca judecata să se desfăşoare în sedinta secretă. În sală au fost lăsaţi doar inculpaţii şi victima. Eleva violată este însoţită de ambii părinţi.

La ora 11.00, ședinţa de judecată a fost suspendată. Avocatul unuia dintre violatori a recuzat judecătorul de şedinţă invocând că se lasă influenţat de presiunea mediatică.

Ora 12.50, procesul a fost reluat, cererea de recuzare a judecătorului a fost respinsă.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.