Home Actualitate Ponta scoate banii PSD din România

Ponta scoate banii PSD din România

DISTRIBUIŢI

Pe lângă idiotul lui Dostoievsky, prințul Lev Nikolaevici Mâșkin, un personaj de mare complexitate, marcat de epilepsie, idiotul lui Ion Ilici Iliescu, Viorel Victor Ponta, este un personaj frust, penibil, un simplu „idiot“ în sensul cel mai medical cu putință, intratabil, autistic, oligofren, un banal încurcă-lume redus mintal, marcat de abolirea discernământului, și de o găunoasă și vituperantă retorică comunistoidă în care se amestecă trăsături grosolane de maoism anacronic și cheguevarism de doi lei. Ponta s-a desfășurat recent în întreaga-i idioțenie dublată de duplicitate funciară cu ocazia prezentării publice a bilanțului său de activitate în fruntea PSD intitulat pompos „Raportul Președintelui Ponta“. Iată ce scrie la Raport Victor Ponta: „2010 a fost anul în care vocile liderilor istorici, Ion Iliescu și Adrian Năstase, au redevenit importante în PSD (…) PSD își respectă trecutul, mai ales când valorile autentice sunt aproape de PSD, aproape de electoratul PSD și aproape de interesul PSD de a câștiga, din nou, alegerile“.
Cu un an în urmă,  în programul politic pe baza căruia a câștigat șefia PSD, Ponta promitea, la pag. 27: „Susținerea unui discurs și mesaj social-democrat modern, cu asumarea «punctelor gri» din trecutul nostru (gen «Piața Universității») spre noi tipuri de public, în special spre noile generații, spre intelectuali, spre «noul proletariat» din marile orașe și centre universitare, spre tinerele familii, care să dovedească și să-i convingă pe aceștia că Partidul nostru s-a desprins definitiv de reminiscențele regimului comunist“.
Ca o notă suplimentară de culoare, mai aflăm că pesediștii au ales ca în loc să-și plătească datoriile – peste 600.000 de lei noi – către RAAPPS (bugetul de stat), au scos banii din țară preferånd să achite datoriile către PSE, Internaționala Socialistă, așa cum a scris. Încă o dată, internaționalismul triumfă în detrimentul Romåniei, pånă și pe astfel de segmente, minore dar caracteristice. Pe primul loc pentru PSD este însă tema esențială a raportării la Ion Iliescu, a reșapării expertului internaționalismului proletar, dinozaurul bolșevic care va împlini în data de 3 martie vårsta de 81 de ani, sărbătorindu-și ziua, desigur, la sediul PSD-cel-cu-chiria neplătită, doar statul este la cheremul său și al ciracilor săi.

Osanale lui Ion Iliescu revalorizat pentru că a ucis, a ucis, a ucis

Așadar, revalorizarea criminalului cu måinile roșii de sånge – Ion Iliescu, face parte din „asumarea punctelor gri“, mai pe șleau spus, a crimelor ordonate de Iliescu, cel care a cerut Armatei să bage glonț pe țeavă și să ne ardă în plin pe noi, vechii golani, „legionarii“ din Universitate, iar apoi a adus minerii pentru a-i măcelări la liber pe bucureșteni, pedepsiți și umiliți pentru că au „tolerat“ protestele noastre, ale celor care ceream adevărul despre „revoluție“ și „fără kaghebiști în fruntea țării, fără comuniști și fără securiști“. Cine este acum garantul nomenklaturii lui Ilici? Victor Ponta, cel care pretindea histrionic că „Partidul nostru s-a desprins definitiv de reminiscențele regimului comunist“.
Faptul că Ponta nu este altceva decåt pupila lui Năstase și trompeta lui Iliescu, marioneta josnică a unor infractori notorii, făcuți scăpați de „Justiția care a făcut cel mai mult rău romånilor și Romåniei“, pentru a cita din clasici, nu era o noutate. Exista însă un dubiu cu privire la calitatea sa de parazit. Este Ponta o tenie a lui Iliescu sau un limbric? – aceasta era întrebarea celor care au făcut Piața Universității cånd Viorel (așa îl cheamă pe Victor de fapt) a ieșit public afirmånd că și el a fost pe acolo, încercånd astfel să se legitimeze cumva, să prostească tinerii și să se detașeze cåt de cåt de dinozaurii comuniști ai PSD, atașåndu-și nobila insignă de golan anticomunist, ca și alți impostori, așa-ziși noi golani, în fapt doar excreții ale unor noi tismăneni. Tot ce iese din Iliescu se cheamă limbric, tot ce rămåne și iese totodată este tenie, dar nu este exclus ca Ponta să fie un fel de hibrid intestinal, el fiind totodată și înlăuntrul făpturii lui Iliescu, dar și pe marginea oliței de noapte a acestuia, viermuind frenetic.
Funcția excretoare a vechii generații de bolșevici a fost cea care a dat naștere clasei politice actuale, iar Ponta nu face excepție. Din rånza fecaloidă a mucegăitului Ion Iliescu a mai ieșit un parazit, pe långă mulți alții, care a învățat bine limbajul de lemn al lui Ilici, aroganța lui Bombonel, iar cåt despre prostia lui Geoană se vede că este endemică și molipsitoare.

Clovnul lui Ilici se visează prim-ministru al României

Raportul despre sine însuși al maimuțoiului lui Ilici, ce întreține de altfel zilnic o circotecă jalnică prin declarații care mai de care mai năstrușnice, mai arată că Victor Ponta își asumă, „chiar din 2012“, candidatura la funcția de prim-ministru, bazåndu-se cică pe un așa-zis barometru potrivit căruia 76% dintre respondenți îl văd candidat la postul de premier din partea USL, la mare distanță de Crin Antonescu (23%) și Daniel Constantin, liderul Partidului Conservator (1%). În plus, mai zice în flamboiantul său „Raport“ puradelul nerușinat ajuns samsar al promisiunilor deșarte – „PSD va da USL și programul de guvernare, plecånd de la programul «Romånia Corectă. Romånia Social㻓.
Romånia corectă, cu adevăra, ar fi acea Romånie unde Iliescu ar fi după gratii, pentru crimele sale, unde Năstase și-ar număra ouăle la Jilava, alături de alți cioflingari de teapa sa, maimuțoii jalnicei adunături politice de strånsură a USL – Uniunea Socialist-Leninistă a tuturor lepădăturilor care au devalizat Romånia în 20 de ani de la „revoluție“ în frunte cu „afaceriștii“ săi – Patriciu, Vîntu, Voiculescu. O Romånie corectă nu ar fi îngăduit existența în plan public și politic a tembelilor debili ai noii generații de tåmpiți ejectați în spațiul politic din sputa lui Iliescu, de teapa lui Ponta. E greu de spus ce precumpănește la Ponta, prostia trimfătoare sau duplicitatea histrionică a discursului, deoarece elementele de retorică care au jalonat traseul politic de pånă acum a lui Viorel Ponta îl plasează pe liderul actual al PSD la limita a de jos a prostiei obscene.
Numai un neghiob inept și analfabet marcat de o anomalie de viziune cromatică poate afirma despre evreul Tismăneanu, odraslă a unor criminali NKVD-iști roșii, că e fascist, verde cum ar veni, mai ales cånd este notorie activitatea „fascistului“, de zelos discipol arondat umectării posteriorului veșted al lui Ilici, Tismăneanu fiind cel care l-a lansat în lume pe Tătucul Iliescu cu un volum seducător de pupincurisme grețoase tipice agitpropului neo-stalinist. Numai un idiot handicapat mintal poate afirma că: „cei mai buni comuniști au fost legionarii“, numai un palavragiu iresponsabil și fanfaron poate instiga la insurgență stradală și luptă fratricidă romånii doar pentru a-ți justifica existența mizeră de jolly joker slugarnic și oportunist, o nulitate transformată în clovn de partid de către circarul-șef Ion Iliescu.
Ceea ce mai dovedește Raportul lui Ponta, dacă mai era nevoie de dovezi, este faptul că PSD-ul nu este un partid politic de stånga, nu este nici măcar un partid politic, este un grup constituit în vederea săvårșirii de infracțiuni, iar PSD-ismul este o stare de spirit abjectă, conceptualizată din fesenismul moscovit, concretizată în abominabila reprezentare a infracționalității, a trădării de neam cu priză în zone sociale de lumpen repulsiv alimentat de persoane cu grave carențe intelectuale și morale. Dacă personajul central din romanul „Idiotul“ al lui Dostoievsky ajunge să sfårșească într-un sanatoriu din Elveția în stare critică, sănătatea lui nemaiputånd fi restabilită, în ce-l privește pe Ponta, neo-idiotul lui Ion Iliescu, cu profilul său parazitar de limbric, există locații mult mai adecvate unde s-ar putea repauza, cum ar fi pe marginea bideului lui Ilici.George Roncea

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.