Acasă Actualitate Porturile de la Marea Negra au fost inchise, iar pe unele drumuri...

Porturile de la Marea Negra au fost inchise, iar pe unele drumuri din Moldova se circula cu dificultate

DISTRIBUIȚI

– Porturile Constanta, Mangalia si Canalul Dunare-Marea Negra au fost inchise din cauza vantului puternic.

– Mai multe drumuri judetene din Moldova sunt inca impracticabile, iar pe unele drumuri nationale se circula cu dificultate


Capitania Zonala Constanta a dispus incetarea operatiunilor de incarcare-descarcare la nave. Ieri, in rada interioara a portului se aflau doua nave, iar in cea exterioara sase.

Directorul de exploatare din cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Andrei Sebesan, a declarat ca activitatea pe Dunare este oprita intre km 0 si km 20, din cauza vantului puternic.

Din cauza ninsorii si viscolului, DJ 391, intre Mangalia si Negru Voda, si DJ 392, intre localitatile Amzecea si Independenta, au fost blocate. Comandamentul de deszapezire din cadrul Prefecturii Constanta a transmis ca vantul puternic si sulurile de zapada de 30-40 centimetri ingreuneaza traficul rutier intre Basarabi-Ciorcarlia si Cobalin. Se circula in conditii de iarna si in apropierea localitatilor Lipovita, Urluia si Baneasa.

Pe toate drumurile din judetul Constanta se actiona, ieri la pranz, cu utilaje de deszapezire si cu material antiderapant.

Mai multe drumuri judetene din Moldova sunt inca impracticabile

Autobuzele care au plecat din Autogara Galati spre nordul judetului s-au -lovit- de avertizarea celor de la Drumuri Nationale. Patru curse judetene au fost suspendate, cele spre Carja, Radesti, Cotoroaia si Smulti, autobuzul de Iasi asteapta de vineri seara un moment prielnic pentru a pleca la drum, in timp ce masina de Piatra Neamt nu poate trece de blocajul nametilor de la Bursucani.

-Probleme au fost si in zona Tg. Bujor, unde amandoua frezele care lucreaza la deszapezire s-au stricat. Noi chiar ne intrebam daca merita sa mai dam drumul la masini, in conditiile in care ele se infunda, se intorc din drum si nu-si scot nici consumul de motorina-, ne-a declarat Gheorghe Dumitru, unul dintre transportatorii din Autogara Galati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.