Acasă Actualitate Potrivit Euronews, legea pensiilor este cauza căderii guvernului Boc

Potrivit Euronews, legea pensiilor este cauza căderii guvernului Boc

DISTRIBUIȚI

Canalul paneuropean de televiziune Euronews a dat acum două zile o știre în care susținea varianta lui Emil Boc, conform căreia guvernul României a fost răsturnat în mare parte din cauza intenției de a-și asuma legea pensiilor.
Sub titlul „Votul de neîncredere aruncă România în haos“, Euronews face o analiză pertinentă și neutră a mișcărilor de pe scena politică românească și constată că Executivul de la București s-a confruntat cu o opoziție masivă în Parlament în momentul asumării răspunderii pe legea pensiilor. Euronews îl citează pe Boc în această chestiune, cu declarația conform căreia va continua să „promoveze justiția, onestitatea și o abordare de bun-simț în ceea ce privește cheltuielile publice pentru salarii și pensii“.
Președintele Traian Băsescu e citat și el cu declarația în care condamnă partidele politice pentru că au adâncit problemele României în această perioadă de recesiune economică.
Foarte interesant, cel mai urmărit post de televiziune din Occident amintește una dintre chestiunile care la noi par să fi fost uitate din cauza scandalului politic – împrumutul de la FMI. Pentru care avem nevoie de reforme economice și structurale. De tipul celei a pensiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.