Home Actualitate Povestea românului care se luptă cu mega-moscheea

Povestea românului care se luptă cu mega-moscheea

DISTRIBUIŢI

Cătălin Ioan Berenghi este românul care se declară decis să „apere lupta de secole a voievozilor și domnitorilor noștri, a întregului neam românesc, până la martiriu, pentru păstrarea valorilor identitar-creștine ale românilor”. Neamul românesc și-a vărsat sângele cu prisosință în bătăliile cu Imperiul otoman pentru ca urmașii, adică noi, să nu trebuiască să strigăm pe străzi „Allahu Akbar”, ci să putem să ne închinăm cu semnul crucii.
În ultimele săptămâni, după anunţul guvernului că pune la dispoziţia comunităţii musulmane din România un teren pentru ridicarea unei mega-moschei în capitală, bucureşteanul Cătălin Berenghi, împreună cu prietenii săi, a demarat o serie de acţiuni menite să împiedice construirea celei mai mari moschei din EUROPA la BUCUREȘTI.

Astfel, Cătălin Berenghi a plimbat o ceată de purcei vopsiţi în tricolor pe terenul din Bulevardul Expoziţiei şi a îngropat alţi doi acolo pentru a spurca zona, a ridicat o cruce ortodoxă adusă din Moldova sfinţind-o creştineşte şi, după ce Premierul a cerut autorităţilor să-i facă dosar penal, bucureşteanul l-a îngropat simbolic pe „Ponta Turcitul” acolo.

Povestea emoționantă a lui Cătălin Berenghi mai jos:

{youtube}cb921za2Y_s{/youtube}

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.