Acasă Actualitate Prea mulți idioți în libertate. Un român a mințit la 112 ca...

Prea mulți idioți în libertate. Un român a mințit la 112 ca să se plimbe cu izoleta

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a sunat la 112 anunțând că e venit din Italia și se simte rău. Când a ajuns echipa de intervenție acolo, a realizat că totul e fals: omul voia doar să facă o tură cu izoleta!!! Apelantul s-a ales cu o amendă usturătoare.

Un bărbat din Crainimăt, Bistrița-Năsăud, a vrut să vadă cum e să te plimbi cu izoleta, drept pentru care a sunat la 112 la bășcălie, punând un echipaj pe drumuri!!!

”Azi, 15.03. a.c., în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un apel 112 în care un bărbat, cu vârsta de 60 de ani din Crainimăt (n.r. – localitatea din Bistrița – Năsăud), afirmă că e întors din nordul Italiei și prezintă simptome precum febră, tuse și deficit respiratoriu. Un Echipaj B2 din Substația Beclean a fost alocat pentru a interveni cu măsuri de protecție adecvate (echipament complet de protecție biologică). La fața locului, s-a constatat faptul că în apelul 112 a fost furnizată o identitate falsă, că persoana în cauza a declarat aspecte neconforme cu realitatea. Drept urmare, echipajul a sesizat dispeceratul, cazul fiind deferit Poliției. Agenții de Poliție s-au deplasat la fața locului și au sancționat persoana cu o amendă de 5000 de lei” transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.