Acasă Actualitate Președintele Asociației Colectiv: „Un singur copil dacă va muri, va trebui să...

Președintele Asociației Colectiv: „Un singur copil dacă va muri, va trebui să răspunzi pentru el, doamnă primar Gabriela Firea”

DISTRIBUIȚI

Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, unul dintre copiii care au ieșit pe picioarele lui din Colectiv dar au decedat ulterior infectați la spital, a comentat situația de la Maternitatea Giulești:

„In 2016, ministrul sănătății Achimaș Cadariu, declara că numărul de morți rezultat in urma incendiului din clubul Colectiv se încadrează procentual în statisticile la nivel mondial.
In 2018, primarul capitalei Gabriela Firea, ne spune că cei cățiva bebeluși infectați cu stafilococ auriu nu reprezintă decăt un număr infim de cazuri, număr care nu este așa, se incadrează în statistici.
Politicienii ăștia, dar și medicii uită un lucru simplu, NOI NU SUNTEM NUMERE, NOI SUNTEM OAMENI VII și dacă unul singur dintre noi moare în mizeria pe care ei o administrează este obligatoriu ca administratorul să dispară din viața publică și să răspundă in fața legii.
Înțeleg că se fac presiuni ca maternitatea să fie urgent redeschisă, fabrica de bani de la Giulești trebuie urgent repornită. Câtă inconștiență la oamenii ăștia.
Îi avertizez pe primarul Firea, pe managerul maternității dar și pe cei din Ministerul Sănătății, DSP ,etc că următorii bebeluși care vor fi infectați in această maternitate și vor muri, vor fi culpa lor 100%.
Un singur copil dacă va muri, va trebui să răspunzi pentru el, doamnă primar Gabriela Firea.”, ascris Eugen Iancu pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.