Acasă Politic Omul lui Marian Oprișan propus vice la ASF a recunoscut că nu...

Omul lui Marian Oprișan propus vice la ASF a recunoscut că nu știe care e diferența dintre piață emergentă și de frontieră

DISTRIBUIȚI

Gabriel Grădinescu a fost avizat, marți, în funcția de vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiare (ASF), responsabil cu piața de capital. Acesta a lucrat în sistemul bancar în Focșani și a fost susținut de Marian Oprișan pentru această funcție.

Pentru această funcție s-au înscris opt candidați, dar au participat la audieri șase.

Senatorul liberal Florin Cîțu a reacționat rapid pe Facebook: „Dragnea pentru noi Ceausescu doi. PSD a ales pentru pozitia de vicepresedinte al ASF un domn care a spus NU STIU la intrebarea mea “care este diferenta intre statutul de piata emergenta si cel de piata de frontiera”. Asa au disrtrus si comunistii tara. PSD+ALDE omoara Romania , one institution at a time.”

6 COMENTARII

  1. Vicepreședintele ASF este un analfabet funcțional asemenea și altor demnitari PSD. Nu este cazul să ne miram de ce a fost ales. Asa pot fi manevrați mai ușor.

  2. Este de o prostie monumentala. O nulitate sinistra. Sper sa aibă un gram de bun simt si sa se retragă dupa ce s-a facut de ras in halul acela. Nici nu am văzut așa o nulitate.

  3. La prima citire sindicalistii din cadrul Apele Romane au crezut ca este vorba de ANAR!???( Administratia Nationala Apele Romane)!!!unde unii sefi de la sindicat care desi au iesit la pensie nu mai misca NIMIC pentru salariati!! desi folosesc masini de la ANAR, calculatoare etc!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.