Home Actualitate Președintele PNL Vrancea a decedat la 46 de ani. Era internat la...

Președintele PNL Vrancea a decedat la 46 de ani. Era internat la Matei Balș

DISTRIBUIŢI

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma (PNL), a murit la doar 46 de ani. Toma era internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” cu gripă.

Adrian Marinescu, director medical Institutul ”Matei Balș”, arată că moartea președintelui CJ Vrancea, Cătălin Toma, a fost un caz de gripă cu o evoluție fulminantă. Marinescu îi sfătuiește pe toți românii să ia foarte în serios gripa, să se vaccineze și să aibă partea de prevenție.

Cătălin Toma a fost în vizită la Paris, iar la întoarcere a acuzat o răceală. Inițial, a fost internat la Spitatul Județean Vrancea și a ajuns la Terapie Intensivă. Pentru că starea lui se înrăutățea, medicii au luat decizia de a-l transfera la București, dar în această dimineață a încetat din viață.

Cătălin Toma avea 46 de ani și era în politică de mai multă vreme. S-a născut la 11 decembrie 1977 în comuna vrânceană Jariștea și a urmat Liceul Teoretic ”Duiliu Zamfirescu” din Odobești, profilul Filologie. Era licențiat în Filologie, specializarea limba și literatura franceză, în cadrul Facultații de Limbă și Literatură Română – Universitatea „Spiru Haret” București.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.