Home Actualitate Președintele Van Rompuy l-a felicitat pe Klaus Iohannis

Președintele Van Rompuy l-a felicitat pe Klaus Iohannis

DISTRIBUIŢI

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, l-a felicitat, luni, pe Klaus Iohannis, precizând ca acesta va depune toate eforturile pentru a ajuta România sa faca fata viitoarelor provocari politice, economice si sociale.

„În numele Uniunii Europene, as dori sa îl felicit pe domnul Klaus Iohannis pentru alegerea sa în functia de presedinte al României”, a precizat presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, într-un comunicat.

Vam Rompuy a declarat ca are încredere ca Iohannis „va depune toate eforturile si se va implica în întregime, împreuna cu Guvernul, pentru a ajuta România sa faca fata viitoarelor provocari politice, economice si sociale”.

„Am convingerea ca va contribui la dezvoltarea în continuare a Uniunii Europene”, a mai spus Van Rompuy, al carui mandat se încheie la sfârsitul acestei luni, polonezul Donald Tusk succedându-i în functie de la 1 decembrie.

Întrebat daca presedintele Comisiei Europene l-a felicitat pe Klaus Iohannis, purtatorul de cuvânt Margaritis Schinas a precizata ca Jean-Claude Juncker îl va felicita imediat ce vor fi anuntate rezultatele oficiale pe cel care „îi va fi partener în Consiliul European”.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.