DISTRIBUIŢI

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu de la PSD a fost reținut, miercuri seara de DNA, sub acuzația de trafic de influență. Georgescu este acuzat de procurori că a primit 30.000 de euro mită pentru o angajare și a fost fost prins în flagrant în timp ce restituia 10.000 de euro deoarece nu a reușit angajarea pe postul respectiv.

Manager al Spitalului Mioveni este Mircea Stoian, concubinul fiicei primarului, Theodora și au un copil împreună. Vezi fotografii exclusive cu primarul, fiica și managerul spitalului la mare în articolul Primarul din Mioveni l-a pus pe tânărul concubin al fiicei manager la cel mai nou spital de stat din România

Avocata Ingrid Alexandrescu susține că medicul ce voia angajarea în spital și l-a denunțat pe primar, a primit azi rambursarea unui împrumut luat acum un an care însă nu este trecut de primar în declarația de avere deși suma depășește 5000 EURO, minimul prevăzut în lege pentru declarare:

2 ARII

  1. daca returna mita, inseamna ca e cel mai corect spagar din ro! merita pensie speciala si chiar certificat de erou, de obicei, daca sunteti putin mai atenti, merg mina in mina; adica spagarii-pensiile speciale-eroi cu certificate… pariu?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.