Acasă Actualitate Primarul din Rădăuţi, în arest la domiciliu

Primarul din Rădăuţi, în arest la domiciliu

DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Cluj a decis vineri după-amiază înlocuirea măsurii de arest preventiv cu arest la domiciliu pentru primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, suspendat din funcţie, judecătorul Bogdan Bărbuţă, procurorul Dumitru Dâmbu şi omul de afaceri Constantin Babiuc. Cei patru au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, este acuzat de şantaj, complicitate la şantaj şi abuz în serviciu. Bogdan Bărbuţă, judecător în Rădăuţi, este acuzat de luare de mită, trafic de influenţă, complicitate la luare de mită, complicitate la şantaj, abuz în serviciu, iar Dumitru Dâmbu, procuror la Parchetul Tribunalului Suceava şi fost şef al Secţiei de urmărire penală de trafic de influenţă, favorizarea făptuitorului, complicitate la şantaj, instigare la compromiterea intereselor justiţiei şi abuz în serviciu.

 

Omul de afaceri Constantin Babiuc este judecat pentru dare de mită, cumpărare de influenţă, şantaj, spălare de bani, complicitate la abuz în serviciu în formă continuată şi complicitate la abuz în serviciu.

 

Potrivit avocaţilor, cei patru urmează să ajungă la domiciliile din Suceava şi Rădăuţi, sâmbătă seară, dupa ce expiră mandatele de arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.