Home Actualitate Primvicepreședintele SANITAS, Marius Sepi, minte cu nerușinare

Primvicepreședintele SANITAS, Marius Sepi, minte cu nerușinare

DISTRIBUIŢI

În urma articolului nostru despre veniturile încasate de Marius Sepi și Leonard Bărăscu, șefii Sanitas, Sepi a declarat la B1 că „Vorbim de venituri și este o declarație de avere de prin 2010, când eram membru și în Consiliul de administrație la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Ultima mea declarație a fost dată în luna iunie conform legii. Dacă vă uitați pe declarația de avere, am trei funcții, sunt președinte la Sanitas Alba, prim-vicepreședinte la Federația Sanitas București și președinte la CNS Frăția. Sunt venituri obținute ca urmare a unor decizii interne ale Federașiei Sanitas așa cum și alte sindicate au sporuri de conduceree. Eu trăiesc din salariu și doar atât. Sunt plătit cu salariul maxim al unui asistent medical din spital clinic la care sunt anumite indemnizații și sporuri de conducere”, a spus Sepi.

Câtă nesimțire la acest personaj: „trăiesc din salariu și doar atât”. Adică din 152.155 RON/12= 12.680 RON pe lună. Menționăm că Sepi a absolvit un liceu agricol și apoi o postliceală sanitară.

Apoi ne acuză că nu i-am cerut un punct de vedere: „Vi se părea normal ca jurnaliștii care au scris știrea să îmi ceară și mie un punct de vedere?”. Ce punct de vedere să cerem dacă declarația e completată și semnată chiar de el sub sancțiunea pușcăriei și se află pe site-ul ANI. Acum i-am cerut: l-am întrebat

1. De ce ați mințit la B1 referitor la declarația de avere când știați că sumele sunt cele din declarația depusă în 2014 și nu în 2010?

2. Dacă ați depus declarații pe 2015 de ce nu le prezentați pe site-ul Federației Sanitas?”

Pentru conformitate vă prezentăm declarația de avere cea mai recentă, din iunie 2014. Menționăm că pe site-ul oficial al SANITAS nu e prezentată nicio declarație de avere deși aveau obligația s-o facă.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.