Home Politic Președinte PSD speriat de imigranți, declar pierdută încrederea în guvern

Președinte PSD speriat de imigranți, declar pierdută încrederea în guvern

DISTRIBUIŢI

Panicat de pericolul pe care îl reprezintă pentru România imigranții, Cristian Rizea face un apel disperat la Președintele Iohannis să convoace de urgență CSAT. Rizea s-a speriat că „Bulgaria a trimis armata la granita cu Grecia, presedintele Frantei se va intalni de urgenta cu cancelarul german Angela Merkel, Ungaria a luat masuri dure, printre care un zid la granita cu Serbia”. Omul pare cu adevărat terifiat într-un comunicat trimis presei. E atât de speriat că nu mai ține cont de protocoale și de partid și arată că de fapt și-a pierdut încrederea în guvern. Conform LEGII nr. 415 din 27 iunie 2002, ART. 6 „(1) Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se convoacă de preşedintele acestuia, trimestrial sau ori de câte ori este necesar.
(2) Consiliul Suprem de Apărare a Ţării poate fi convocat şi la iniţiativa a cel puţin o treime din numărul membrilor săi.”

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării sunt: președintele, premierul, ministrul apărării naţionale, ministrul de interne, ministrul afacerilor externe, ministrul justiţiei, ministrul industriei şi resurselor, ministrul finanţelor publice, directorul Serviciului Român de Informaţii, directorul Serviciului de Informaţii Externe, şeful Statului Major General şi consilierul prezidential pentru securitate naţională.

Așadar Rizea, președinte PSD Sector 5, putea să le dea telefoane speriate lui Ponta, lui Dușa, lui Tudose și lui Teodorovici, toți PSD-iști și să le ceară lor să convoace CSAT ca să nu suspine prin presă, la ușa închisă a președintelui.

Se vede treaba că nici ai lui nu-l mai pot ajuta pe Rizea.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.