Home Actualitate Prin mesaje transmise telefonic, Tate plânge că a fost mutat la izolare...

Prin mesaje transmise telefonic, Tate plânge că a fost mutat la izolare în Beciul Domnesc

DISTRIBUIŢI

De trei ori pe săptămână, arestații preventiv majori și persoanele condamnate aflate temporar în centrele de reținere și arestare preventivă, pot efectua convorbiri telefonice. Durata unei convorbiri telefonice este de la 10 la 30 de minute, în funcție de numărul solicitărilor de acordare a convorbirilor telefonice, a aparatelor telefonice instalate și de gradul de ocupare al centrului de reținere și arestare preventivă.
Așa se explică faptul că pe contul său de Twitter apar periodic mesaje, care cel mai probabil sunt dictate telefonic.

Din ultimele sale mesaje rezultă că acesta a fost mutat la izolare:

„Închideți-vă în baie fără telefon sau laptop și încercați să stați o oră. Eu sunt la ziua 43 și continui să număr. Aproape că am plâns astăzi”, a scris Andrew Tate.

Într-un alt mesaj, „Cobra” susține că i-a spus unui gardian că îi place să stea singur și să se uite în gol, la pereți: „I-am spus gardianului că-mi place să stau singur și să privesc în gol la pereți. El mi-a spus: «Credeam că-ți place alt stil de viață». I-am răspuns că m-am răzgândit și apoi i-am zâmbit. Mi-a închis geamul și nu mi-a mai răspuns”.

În alt mesaj recent, britanicul a transmis: „De ce te trezești dimineața? Pentru că așa trebuie sau pentru că ești prea entuziasmat ca să dormi? Respectă-ți cuvântul, chiar dacă nu vei avea niciun beneficiu dacă vei face acest lucru. Merită, într-un final”.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.