Acasă Actualitate Prins pe procurori la curve, Marius Pieleanu recunoaște că nu mai face...

Prins pe procurori la curve, Marius Pieleanu recunoaște că nu mai face jocurile în PSD

DISTRIBUIȚI

În epoca Dragnea, Marius Pieleanu era un fel de eminență cenușie. Pe mâna lui a organizat PSD referendumul pentru familie despre care Pieleanu garanta că va fi validat cu peste 30% dar de fapt aceasta a fost eroarea estimărilor sale. În ianuarie 2012, Pieleanu a fost demascat de procurori ca și client al curvelor de lux din bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima. Sociologul a fost martor în dosarul penal deschis pe numele ”peștelui” de peste Prut, alături de alți 21 de beneficiari ai serviciilor sexuale oferite de prostituatele acestuia.
În august 2012 Pieleanu a fost invitat la sediul DIICOT să dea explicaţii și în dosarul de prostituţie în care era cercetată Andreea Marta, soţia lui Codruț Marta, prostituată și proxenetă de lux, condamnată între timp cu suspendare.
Bineînțeles că această pasiune a lui Pieleanu pentru sex contra cost nu l-a împiedicat să furnizeze în continuare sondaje de opinie.
Sociologul a explicat acum că președintele Senatului, Călin-Popescu Tăriceanu, beneficiază de un capital politic considerabil în zona electoratului din spectrul politic de centru-stânga dar el nu mai are influență în PSD.

„Călin Popesc -Tăriceanu are cea mai mare favorabilitate din politica românească de centru-stânga. Decizia nu este la sociologi, ci la liderii politici ale celor două partide să meargă împreună sau separat, eu nu o pot influența. Ideal ar fi fost să fie un candidat pe toate cele trei partide din stânga românească: PSD, ALDE și PRO România”, a declarat Marius Pieleanu, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.