Acasă Actualitate Ciurchea e cel care acuza medicii că mint că nu merge cardul...

Ciurchea e cel care acuza medicii că mint că nu merge cardul de sănătate și care a declarat senin că o urmărește pe șefa medicilor de familie

DISTRIBUIȚI

Vasile Ciurchea este urmărit penal exact pentru sistemul informatic pentru abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. Detalii AICI.
Acest lucru i s-a părut lui Pintea un argument pentru a-l propune din nou la șefia CNAS. Vasile Ciurchea, conțopistul cu aspect și mentalitate de milițian acuza medicii care semnalau că nu funcționează cardul de sănătate: mint, nu vor implementarea cardului ca să fure etc. Ulterior Ciurchea s-a sucit: nu medicii se opun sistemului, ci multinaționalele iar Ciurchea a ajuns „să scurgă” presei corespondența primită de la firma HP care îl avertiza că cinci servere de tip front-end nu mai sunt funcționale, ceea ce afectează funcționarea rețetei electronice. Totul s-a petrecut în timp ce medicii ajungeau din cauza sistemului electronic nefuncțional pe culmile disperării. Cu mintea lui îngustă, Ciurchea s-a gândit să acuze „pe surse”, nu direct cu gura lui, multinaționalele de șantaj și a refuzat să schimbe echipamentele.
La fel a procedat și cu mentenanța, nelansând licitația iar acum sistemul a crăpat.

Citește cum cu tupeu de securist, Ciurchea recunoaște că o spionează pe șefa medicilor de familie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.