Acasă Actualitate Rareș Bogdan pune degetul pe rana lui Dăncilă: ‘Ar trebui să urmeze...

Rareș Bogdan pune degetul pe rana lui Dăncilă: ‘Ar trebui să urmeze încă o dată şcoala liceală’

DISTRIBUIȚI

Cel mai agramat dintre politicienii de top, Viorica Dăncilă ar trebui ca, înainte de a candida la alegerile prezidenţiale, să urmeze încă o dată şcoala liceală, spune la RFI eurodeputatul PNL Rareş Bogdan, care consideră că actualul premier nu ar avea nici o şansă să intre în turul al doilea.

Viorica Dăncilă a picat și treapta I, și treapta a II-a la liceul din Ploiești, și examenul de admitere la facultate la Politehnica din București. Detalii AICI.

”Probabil vor miza pe premierul Viorica Dăncilă, care estimarea mea este că nu va reuşi să obţină un scor mai mare de 20%. Eu nu cred că va intra în turul doi doamna Dăncilă, ar fi ruşinos pentru alegătorii din partea stângă să o aleagă pe doamna Dăncilă (…). Doamna Dăncilă, înainte de a candida, cu tot respectul şi decenţa pe care o am, cred că înainte de a candida ar trebui să urmeze încă o dată şcoala liceală. Eu îmi doresc în turul doi o bătălie dreapta-dreapta, pentru că asta arată un eşec major al stângii, în ultimii aproape trei ani de zile, în momentul alegerilor prezidenţiale. Eu nu am emoţii. Cred că preşedintele Klaus Iohannis va câştiga la pas, pentru că are şi experienţa necesară şi recunoaşterea internaţională, este un om extrem de echilibrat, raţional, care a putut dovedi că în momente cheie se implică şi poate opri un tăvălug roşu, care părea de neoprit în urmă cu un an de zile. Sigur, în faţa unui candidat al dreptei, al celor din Alianţa 2020, probabil domnul preşedinte Klaus Iohannis nu va obţine 75% în turul doi, va obţine doar 65-70%, dar oricum va fi un scor mai mare decât în urmă cu cinci ani de zile. Estimez un scor de 75% în favoarea domnului preşedinte Iohannis în turul doi”, spune Rareş Bogdan.

1 COMENTARIU

  1. Să fim sinceri! Precupeața asta,împreună cu 80% din guvern,ar trebui s-o ia din nou de la abecedar.Când intri la liceu se presupune că ai deja niște noțiuni clare despre limba ROMÂNÂ măcar.Or….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.