Home Politic Viorica Dăncilă a picat și treapta I, și treapta a II-a la...

Viorica Dăncilă a picat și treapta I, și treapta a II-a la liceul din Ploiești, și examenul de admitere la facultate la Politehnica din București

DISTRIBUIŢI

Deloc surprinzător, premierul României a avut un parcurs școlar submediocru. La admiterea la liceu nu a reușit să intre la clasele de matematică fizică de la liceul Mihai Viteazul din Ploiești, ci a căzut la ultima clasă de la profil industrial. Înainte de 1989 erau obligatorii zece clase așa că pentru a intra în clasa a XIa de liceu era obligatoriu să promovezi examenul de treapta a II-a. Vioricuța noastră nu a reușit să-l promoveze și să rămână măcar la clasa cu profil industrial de la renumitul liceu ploieștean așa că a ajuns la liceul Energetic din oraș. După absolvire, Dăncilă și-a încercat norocul la București, la Politehnică dar a picat și acest examen, anul următor intrând la facultatea de Petrol și Gaze din Ploiești unde admiterea era lejeră. Jurnaliștii de la Recorder.ro i-au găsit pe foștii colegi ai Vioricăi Dăncilă și au publicat un reportaj interesant AICI. 

Vezi cum Viorica habar nu are formula ariei cercului și deși s-a lăudat că dădea meditații la matematică, de fapt ea a fost profesoară de „Orgainzarea întreprinderii socialiste”.

 

131 ARII

 1. dancila – o persoana submediocra – prim-ministrul Romaniei : cum e turcul si pistolul :un guvern de submediocrii .
  Din Ciulinii Baraganului, Panait Istrati :
  BUNA TARA , REA TOCMEALA, HUT-O-N CUR DE RANDUIALA !!

  NU CENZURATI, CITITI Ciulinii Baraganului, Panait Istrati si apoi decideti , merita comnetata parerea scriitorului , este de mare actualitate !!!

 2. Și voi care aruncați cu invective și pietre sunteți cu toții academicieni doctori docenți …Ceaușescu a fost un simplu taran pantofar și a fost cel mai patriot român după Antonescu ….mai important este iubirea de țară și patriotismul nu studiile …
  .

  • Amice, esti idiot? Aici vorbim de competente, de oameni instruiti, care se duc si angajeaza Romania in fel si fel de contracte, aliante, proiecte. etc… Sa fii patriot inseamna sa pui la locul potrivit omul potrivit, care sa dea randament maxim, care sa lucreze pentru tara si popor. Nu pentru interese personale sau de partid.

   • Pai daca e dupa competente si patriotism,care dintre PM care au fost au avut patriotism cu randament pentru tara si popor? Cei care au distrus industria ,cei care au vandut intreprinderi pe nimic(autocamioane pe 1 $)sau resursele tarii prin documente secrete? Cei care au permis retrocedari de terenuri in Transilvania ,terenuri platite in aur de Ferdinand dupa razboi sau cei care au permis vanzari de terenuri agricole strainilor in ultimii ani? Patrioti poate sunt cei care au dus tone de aur in Anglia ca noi nu stim sa pastram?Si nu ultimii patrioti sunt cei care au cedat padurile pentru jaf .Vor mai fi pe la ANRP sau cei cu pesta mai nou, dar acestia sunt patriotii tradatori . Eu ,sa fiu sigur ca e asa , as prefera un PM mai „nepriceput,,(are consilieri) dar sa fie cu adevarat patriot ! (putem acuza de lipsa ?)

  • Pai daca mai important este patriotismul pentru tine nu „cartea”, iti meriti soarta. Tu si ceilalti care votati fara carte. Pentru ca sunt sigur ca si tu esti fara carte din moment ce sustii asta. De-aia suntem condusi de imbecili pentru ca sunt votati de imbecili care nu stiu sa scoata 2 vorbe si care profesional sunt la pamant.si mainsles daca sustii ca ceasusescu era un patriot, atinci chiar traiesti inca sub pamant si probabil ai mai putine clase decat trenul si creier de gaina.

   • ..mainsles in ce limba este iar „ceausescu ,, este un substantiv comun? Publica poza diplomei de facultate si doctorat! Si nu jigni ca nu ai nimic de castigat.E o moda acum de aceia suntem pe unde suntem in top !

   • Prin bună creştere si bun simţ ceea ce vă lipseşte acelora care comentaţi acest articol „scremut” de un neica nimeni , care a scris o mulţime de cuvinte fără sens şi logică!
    1) poţi să nu reuşeşti la un examen de admitere chiar dacă ştii mai mult decât unul care ia acelaşi examen cu notă mare! Dar un ins care n-are pic de logică nu are cum să înţeleagă acest lucru!!!!!!!!!!!
    2) Ca să ştii cu ce se evidenţiază această femeie, ar trebui să-i cunoşti activitatea !. Dar cum s-o cunoşti dacă toţi inepţii , ştiu numai să bârfească? „Jurnaliştii” scriu numai despre accidente rutiere, drumuri proaste, bătăi între clanuri, si alte lucruri pentru care e suficient să ai picioare , creierul nefiind absolut necesar!
    3) Habar n-ai ce-nseamnă să fii patriot!Aşa că nu mai da explicaţii ce-nseamnă patriot!
    4) Greşeli de exprimare poate să facă oricând si un om foarte deştept! Depinde de cât este de emotiv, de stresat, de obosit,s.a.m. d. In al doilea rând un cunoscător într-un domeniu , nu poate fi acuzat de prostie pentru că nu are cunoştinţe în alt domeniu! Dar asta o ştie numai un om „CARE STIE CEVA” si este deştept .Un prost, care ştie un singur lucru (şi ăla aflat la colţ de stradă) se crede deştept! Această femeie a recunoscut că a greşit, (ceea ce arată că nu e deloc proastă cum o credeţi voi !)Alţi premieri care au avut „talent oratoric” dar n-au făcut nimic, au fost mai buni????
    5) Cât de „corecţi şi cinstiţi” sunteţi se vede si după faptul că, comentaţi ” sub anonimat”. Nici măcar responsabilitatea comentariilor nu v-o asumaţi!!!!!!!!!!!!!!

   • Se evidentiaza prin devalizarea fondului de rezerva. Aceasta se numeste tradare de Tara, iar sentinta este fara comentarii pedeapsa capitala. Asa ca nu mai tot incercati sa o albiti pe Alba ca Zapada. Nu sunt pentru pedeapsa capitala, dar merita cu virf si indesat cel putin 25 de ani. Nu exista nici o circumstanta atenuanta.

  • Ce patriot ?!?! A obligat tot poporul la foame ; curentul electric era întrerupt zilnic mai multe ore ; a cartelat pâinea, uleiul, zahărul ; la PECO stăteai cu zeci de ore și cumpărai numai 5 l ; televiziunea avea numai 2 ore zilnic numai cu el , de începuseră românii să învețe bulgărește ca să se uite la TV bulgară ; în străinătate mergeau numai nomenclatura ; interzicerea avortului a făcut 1000 de femei victime în fiecare an, după care au rămas zeci de mii de copii orfani de mamă . Minunat conducător ….patriot ….și-a iubit poporul de l-a omorât …..Ați uitat . A încălcat principiile socialismului pe care le trâmbița zilnic peste tot . A primit exact ceea ce merita ….

  • Corect Nicolae Ceausescu a foat un simplu pantofar dar cand a ajuns in fruntea tari stia ce face si sa vazut cat a facut iar Proasta de Dancila proasta a venit si Proasta va muri , acum Dragnea nu lua una cu creier .

 3. Si atunci unde e papagalul ala din DANEMARCA care spunea ca le cunoa
  ste el bine si ca amandoua cele din videle earu cuminti si foarte destepte?

  • Trebuie sa consultati un bun psichiatru pt a va rezolva complexul de inferioritate. Ce probleme aveti cu intelectualii? Din pacate mediocrii care voteaza mediocru fara sa inteleaga consecintele sint in numar majoritar. Succes pt tratamentul complexului…

 4. Desteptul din Danemarca probabil ca nu a trecut granitele Teleormanului si e un pupincurist psd. Desteptaciunea divelor de Teleorman si răutatea lor o vede pe pielea noastra. Romania nu a avut niciodată un guvern mai incompetent ca acesta si oameni politici mai hoti ca cei din 1990 pana acum si cat va guverna psd ul. Poate ca cei care i au votat nu si dau seama ca nu gandesc prea mult,dar suferim toți din cauza prostiei lor. Cum sa nu i voteze cand sunt siguri de ajutoare sociale fara munca si tot felul de facilitati ,se bucura la cativa lei dati la pensie dar nu iau in calcul scumpirile,se uita cu gurile căscate la latrine si iau de buna minciunile de acolo.Ce oameni erau ministrii si primi ministri inainte de 1947,dupa aceea …dar cei de acum au pus varf prostiei.

 5. Daca a facut Mihai Viteazu inseamna ca n-a fost o eleva submediocra pentruca un asemenea elev nu s-ar fi inscris niciodata la un asemenea liceu .La mate fizica se intra greu si cu medii peste 9 iar probabil dansa a fost la profil mecanic unde oricum erau elevi de 8 .Ca a picat la facultate nu e o tragedie pt politehnica era cea mai cautata dupa medicina innainte de revolutie .E adevaratca la Foraj se intra cu 5 dar era o facultate grea .Parerea mea este ca premierul este o persoana extrem de emotiva si nu analfabeta cum zic unii .In plus se stie ca niciodata premiantii scolii nu sunt premiantii vietii!

 6. Mă Dănuț, du-te, mă, cu vaca !! Cine a dus-o bine în timpul „patriotului Ceaușescu”, mă !?? Ș-apoi tu câte clase ai, dătătorule cu părerea ce ești ! Halal conducători inculți și incompetenți, halal votanți care i-au ales !!

 7. Încet…încet…băsiștilor foști/ actuali iohaniști! Pupați-l în cur …și nu numai…pe EDITAT! Am înțeles. Nu ne luați de proști! Evaluări făcute de prostălani șefi…nu își ating scopul! Crapă organele în voi din cauza idioțeniilor debitate! Sunteți convinși că daca Programul de guvernare se realizează peste 50%..veți lua m..e pâna la suprasaturație! Oamenii vor ști cu cine să voteze. La alegerile parlamentare din 2020 veți vedea ce ați reușit vorbind urât, fără argumente și fără a vedea realitatea! Ține-ți cont…românii nu au orbit si nici surzit!

  • Programul de guvernare” câinii cu colaci in coadă” este încununarea stupizeniei. Marim salariile dar modificam impozitarea așa că aproape toată mărirea dispare sau unele chiar scad, mărim inflația și le luam banii fraierilor ce ne-au crezut iar pensiile le mărim din împrumuturi și din banii de dezvoltare. Și în timp ce prostimea visează la salarii mari pe care le flutura distinșii ei se ocupa cu sârg sa distrugă toată bruma de progres în justiție. Asta e bonus pentru că nu e in programul de guvernare.

  • Asta dorim toți Românii, de bună credință, nu cei cu funcții publice date de PSD,pt ca a-ți umblat din poartă în poartă și a-ți adus voturi plătite, o stiu toți cum s-a plătit 50 de lei votul!

 8. Ceaușescu a fost intr-adevar un țăran crescut sănătos si cu spirit de patriot,pe cînd o EDITAT pentru funcții fără să realizeze dacă e capabilă pentru acea funcție, dar EDITAT aspiră la funcții!!! Hai sa facem o comparație între d-na Andronescu,Corina Crețu si fufele astea două veorica si carmelita cameristă,unde este gradul de inteligență si etică morală,ca să nu mai vorbim de credibilitate.

 9. Cei care au postat comentarii privind persoana primului ministru și îmi este deja clar ce competente are doamna, nu voi folosi cuvinte grele dar ma simt jignit sa știu ca in fruntea Guvernului se afla fosta europarlamentara Viorica DANCILA.Am fi curioși sa știm ca studenta la UPGPloiesti ce calificative a avut inclusiv la limba engleză ca este jenant la modul cum vorbește. Numai avem nevoie de alte comentarii s-au scris atâtea și postare încât ma opresc. Vroiam sa avem alte relații ca Europa și in special cei de la Bruxelles sa ne mai arate cu degetul! România nu merita un asemenea tratament din partea nimănui dar cred ca vinovații trebuie căutați chiar la noi in România!

 10. Ăla cu laude la Ceaușescu,mare patriot trebuie sa fii să-ți înfometezi poporul, să-l ții în frig, sa schilodești conștiințe timp de 25 de ani! Ești o zdreanță care habar n-are ce vorbește….

 11. Nu stiu ce scoala facut, cum a facut-o dar a venit la Slanic Moldova , am vazut-o si concluzia: o femeie frumoasa, eleganta si cu mult bun simt.
  Sunt niste calitati pe care putini destepti le au!

 12. Oameni buni, duduia asta nu are nicio vina pentru felul in care este, ea doar reprezinta 70% din oamenii care au mai ramas in tara in momentul de fata si atat. Cum arata viitorul? Asta este intrebarea care trebuie pusa si a doua intrebare este: Cu ce bani se sustine Romania in momentul de fata si cu ce bani se va sustine in viitor?

  • La aceste intrebari este in masura sa ne raspunda un domn Nicolas, foarte citit dealtfel care s-a ofuscat foarte tare ca o criticam pe madam Dancila (care lupta pentru tarisoara noastra precum personajele carageliene).

 13. Si unde-i problema ,ca eu nu o vad decat in capul unor idioti nascuti sa puna bete in roate si sa critice ,frustrati pentru nereusitele lor ,nu sunt sustinator al PSD sau al d-nei Viorica Dancila ,..deocamdata este printre singuri priministri care sustine Romania in parlamentul hotilor de la Bruxelles,dar celor cu capete patrate care nu vad in ce situatie este Romania din cauza mafiei si ocultei de la Bruxelles le v-a fi greu sa intelegeti cand un om apara o tara si nu o denigreaza ! Ahh si inca ceva ,unele dintre cele mai luminate personaje din istorie au fost chiar mediocre la invatatura ,mai cititi si voi baaaa ,nu va uitati doar la tv !!

  • Las-o dracu bai Nicolas, esti tot din categoria analfabet functional. Nu te duci tu mai bine la culacare in loc sa vii aici sa aperi o analfabeta care ne face sa ne fie rusine ca santem romani ?

  • Cine sa o apere pe aceasta doamna, daca nu tot un agramat ??!! Stiti expresia, cine se aseamana se aduna? Si apropo, nu numai „la va fi greu” ci si „printre singurii” si „la ve fi greu sa inteleaga” daca intelegeti ce vreau sa zic??!! Sper ca dumneavoastra sa nu ocupati vreun post,din care sa formati oameni !!!

 14. Stimate domn Nicolas: daca o vedeti pe dancila capabila ca prim ministru este jale mare!!!! Sincer? Eu nu o doresc nici ca portar unde lucrez…. Trebuie sa va informati mai mult dar nu de la tv…

 15. repetentia conduce Romanaia; exemple : tariceanu, dragnea, cacarau-antonescu, ciorbea (repetent care se lauda cu sutele de coronite de la gradinita ) ,nici basescu-cinzeaca nu este departe de ei , veorica veselica -hemoglobina si multe si nenumarate alte .. chifle , care da ia dardaiala cand ii ieie fituica din fata .

 16. Toți românii știu bancul acesta despre discuția dintre un profesor universitar și o studentă care nu știe subiectul în momentul când se afla la examen…
  PROFESORUL: Domnișoară, văd că nu cunoști niciun subiect din cele trei de pe biletul tras. Îmi pare rău, dar n-am de ales și trebuie să te pic. O să repeți examenul…
  STUDENTA: Of, așa este, dom profesor… Dar… dacă pic… – trec ???
  FINALUL: Fosta studentă a picat și a trecut cu mari succese care i-au propulsat viața pe treptele cele mai înalte… Tot înainte !

 17. Acest anonim plictisitor te obliga sa-ti pierzi timpul citind ineptiile, aroganta prostului,etc
  Rugam redactia sa-i mai taie din elan si sa-loblige sa-si publice”postulatele” in gazete adequate

 18. Cauza acestor siluiri ale democratiei o reprezinta modul cum indivizii ajung sa conduca o tara, o comunitate

  Desemnarea conducatorilor prin vot universal, permite ascensiunea la putere a unor indivizi mediocri, duplicitari, fara scupule, egocentristi, indivizi care nu au fost in stare sa faca nimic pe plan profesional si vad in politica un vehicul de inavutire si pe care il folosesc si ca paravan impotriva justitiei.
  1. Solutia este inlocuirea parlamentului cu un organism – CONSILIUL ECONOMICO SOCIAL (CES-exista si acum cu rol decorativ). Acest consiliu trebuie sa fie format din circa 200 de membri, jumatate din acestia schimbandu-se la fiecare doi ani.
  1.1 Membrii CES-ului vor fi desemnati de catre o aplicatie software, care alege dintr-o baza de date care cuprinde toti absolventii facultatilor de stat, cu medii de absolvire peste 8,50, avand varsta intre 30 si 70 de ani, fara antecedente penale, cu o conduiya civica ireprosabila validata de comunitatea din care provin. Practic dupa desemnarea in CES, participarea active la conducerea tarii, devine o indatorire cetateneasca si o onoare. Bineinteles cei desemnati de catre aplicatie pot acepta sau nu numirea. Salariile membrilor vor aproximativ cele ale parlamentarilor actuali, cu plata lor pe inca 6 luni de la iesirea din functie (dupa doi ani).
  1.2 La inceputul activitatii CES-ului se stabilesc obiectivele pe care tara trebuie sa le atinga intr-o anumita perioada de timp. Principiile care vor fi considerare de CES pentru stabilirea obiectivelor vor fi printer altele: meritocratia, pragmatismul, echilibrul social, dezvoltarea echilibrata a zonelor tarii, pedepsirea exemplara a furtului d orice fel, confiscarea extensa a averilor ilicite, respectful fata de munca, suprataxarea activitatilor monopoliste si speculative, eliminarea oricarei forme de discriminare (inclusive pensii speciale, pensionare la 45 de ani, reangajare la stat dupa pensionare ca fost angajat la stat sau administratie locala, samd).
  Toata activiatea CES-ului va fi subordonata atingerii acelor obiective.
  2. Guvernul va fi format din tehnicieni, care ocupa posturile in baza unui program de management prezentat CES-ului.
  2.1. Activitatea ministerelor va fi verificata anual de catre o Comisie Centrala de Audit (CCA) subordonata CES-ului. Ministrii isi vor pierde portofoliile in urma rapoartelor negative prezentate de CCA.
  3. Presedintele republicii, membrii CCR, vor fi desemnati de catre aceeasi aplicatie, dintre membrii corpul judecatorilor si procurorilor si validat de CES.
  4. Institutia Avocatului poporului se va dsfiinta data fiind lipsa de performanta a acestei institutii pana in momentul de fata.
  5. Ministerele vor avea drept de initiativa legislativa, care va fi examinata, modificata si aprobata de CES.
  6. Meritocratia, pragmatismul, echilibrul social, dezvoltarea echilibrata a zonelor tarii sa fie principiile de baza care conduc societatea.
  7. Pentru ca toate acestea sa se intimple, Constitutia trebuie modificata in asa fel incat sa se prevada ca, conducerea tarii se face de catre CES iar partidele politice vor fi dizolvate prin decizie a tribunalului municipiului Bucuresti, pentru ca au folosit mijloace ilegale pentru desfasurarea activitatii proprii, prin activitatea lor au subminat economia nationala si au afectat viata sociala, asa cum stipuleaza Legea partidelor politice din Romania.

  In acest fel nemaiexistand alegeri, vor disparea masurile populiste promovate de partied iresponsabile, care prin diverse favoruri isi fidelizeaza diverse categorii de alegatori, politica fiind de fapt o modalitate de a favoriza anumite categorii de alegatori in scopul obtinerii votului acestora si perpetuarea politrucilor la conducere.
  In cadrul comunitatilor locale se poate aplica aceeasi solutie, adaptata la nivelul comunitatii.
  Propunerea mea merita a fi dezbatuta & analizata de presa, ONG-uri, sociologi in vederea imbunatatirii ei.
  PS. si acum exista acest CES, Consiliul fiscal dar politrucii tarii nu iau in considerare sugestiile lor.

 19. Așa este! FSN-ul lui Iliescu a preluat toate structurile fostului partid comunist din toate întreprinderile și instituțiile statului comunist, în care mișunau activiști de partid și informatori la securitate, toți dornici să lucreze pentru noul stăpîn. De aceea acest partid nu se poate reforma. E o rămășiță a PCR-eul .

 20. Inainte de revolutie am aflat ca scoala era ca lumea, se invata carte cu adevarat! Viorica Dancila chiar a invatat la IPG Ploiesti! Inainte de revolutie erau deja 12 clase obligatorii deci se desfintase treapta a2a!

 21. Cum ar fi sa se faca o emisiune si repetata pe mai multe posturi tv despre cum se facea scoala pana in anul 2000 : interviu cu Viorica Dancila despre examenul de cls a9a ,cel de cls a11a adica treapta a2a , cum la Ploiesti facultatea de mecanica si utilaj petrolier era cea mai grea, apoi cea de la Politehnica Bucuresti facultatea de mecanica si utilaj chimic sau cea de mecanica hidaulica, etc ; interviu cu Ludovic Orban despre liceu si facultate de autovehicule rutiere-tcm ; Klaus Iohannis despre facultatea de fizica sau cum Carmen Iohannis a reusit din prima la facultatea de filologie -engleza. Asa dragi jurnalisti sa faceti reportaje instructive!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.