Home Actualitate Procurorii francezi l-au ridicat pe „gurul” Bivolaru alături de 40 de adepți

Procurorii francezi l-au ridicat pe „gurul” Bivolaru alături de 40 de adepți

DISTRIBUIŢI

Autoritățile franceze au arestat marți 41 de persoane în raiduri împotriva unei secte controversate de yoga, incluzându-l pe liderul acesteia, gurul român Gregorian Bivolaru, a declarat pentru Agenția France Presse o sursă apropiată cazului.

Secta este acuzată de numeroase abuzuri sexuale sub Bivolaru și trafic de persoane. Gurul a fost în repetate rânduri în vizorul autorităților judiciare din România, Suedia și Franța în ultimii ani.

1 COMENTARIU

  1. In Romania urlau multi ca e un fake acuzarea,nu e vinovat,hau,hau.Si Finlanda acum si Franta,toata Europa are ceva cu el.Un obsedat,un bolnav.Normal ar fi sa stea foarte multi ani departe de oamenii normali.Interesat este ca in Romania are foarte multi adepti,care l-au aparat prind diferite metode,oameni importanti,oameni care au fost la conducerea acestei tari,prin Europa.E vorba de un grup,se trag unii pe altii.Bine ar fi ca politia sa faca public listele cu membrii,persoane publice care au facut parte,fac parte din grupul asta infractional,care se ocupa cu trafic de persoane si abuzuri sexuale.Cine mai e,in afara de Macovei,Guseth,Ciolos,copilul de suflet a lui Macovei,Ghinea…..?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.