Acasă Actualitate Procurorii Marius Iacob și Călin Nistor propuși pentru reînvestire la DNA

Procurorii Marius Iacob și Călin Nistor propuși pentru reînvestire la DNA

DISTRIBUIȚI

Ministrul justiției a transmis cele două propuneri de reînvestire în funcțiile de procurori șefi adjuncți ai Direcției Naționale Anticoruptie (DNA)

Ministrul justiției a transmis luni, 25 aprilie 2016, Consiliului Superior al Magistraturii cele două propuneri de reînvestire în funcțiile de procurori șefi adjuncți ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru o perioadă de trei ani a domnilor procurori Marius Constantin Iacob și Călin Nistor.

Potrivit dispozițiilor art. 54 alin. 1 din Legea 303/ 2004, procurorul șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție este numit de președintele României, la propunerea ministrului justiției, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de zece ani în funcția de judecător sau procuror, pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

În desemnarea celor două propuneri ministrul justiției a avut în vedere rezultatele obținute în perioada primului mandat, experiența profesională și managerială a celor doi cât și îndeplinirea criteriilor de integritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.