DISTRIBUIȚI
comunicate false

Firea are nevoie de susținere din teritoriu pentru a obține nominalizarea de candidat al PSD la președinția României. E adevărat că e o mahalagioaică mincinoasă dar față de alți PSD-iști de marcă măcar nu face greșeli de exprimare, fiind de meserie bibliotecară și nu e condamantă încă. Să-i recunoaștem aceste singure două calități pe care le are. Așa că l-a uns pe cumătrul lui Marian Oprișan, Cornelius Roșiianu, 73 de ani în Consiliul de Administraţie al Companiei Municipale Pază şi Protecţie Bucureşti.
Cornelius Roșiianu a lucrat la TVR pe vremea lui Ceaușescu iar în 1989 anunța populația să bea apă doar după ce s-au luat măsurile igienice necesare. Adică ce trebuia să facem? El, lingăul lui Ceaușescu, ce măsuri ar fi luat de igienizare a apei? Video la finalul articolului.
Parchetul General a transmis printr-un comunicat că în urma cercetărilor, procurorii au stabilit că în 1989, totul a fost o conspirație a noii puteri pentru a se legitima, o mascaradă care a dus la moartea și rănirea a mii de persoane. „În realizarea acestui plan s-a apelat la Televiziunea Română care a transmis comunicate alarmiste şi uneori false, la tăierea legăturilor telefonice şi aducerea la conducerea ministerelor de forţă a unor foste cadre militare loiale noii conduceri politico-militare, cu consecinţa generării unui „război” psihologic şi mediatic care a condus la producerea a numeroase victime.”, anunță Parchetul General.
Acum nemernicul de Roșiianu va fi stipendiat pentru a se ocupa de paza cetățenilor Bucureștiului. Ca și în 1989. Mulțumim Firea, mulțumim Oprișan, mulțumim PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.