Acasă Actualitate Procurorul general despre polițistul mincinos care a infectat zeci de persoane la...

Procurorul general despre polițistul mincinos care a infectat zeci de persoane la Gerota: ‘Avem bariere rezultate din indicațiile medicale’

DISTRIBUIȚI

Procurorul general Gabriela Scutea a declarat, într-un interviu pentru DIGI 24, că în cazul fostului polițist care a mințit că a fost în străinătate și a băgat în carantină Spitalul Gerota al Ministerului de Interne nu se pot face progrese momentan, pentru că există restricţii medicale.

„Pacientul vindecat și externat în continuare se află sub puterea unor indicații de izolare, noi suntem pregătiți ca în momentul în care nu mai avem bariere rezultate din indicațiile medicale, să începem audierile. Mai mult nu pot sa comentez despre dosarul coelgului meu. O să fac o paranteză, care e una pur teoretică și nu pe contextul cauzei: nu este o cauză complexă, avem acuzație de fals în declarații, respectiv zadărnicirea combaterii bolilor, însă considerăm că în acest moment nu este cazul să comentăm foarte mult”, a declarat Scutea.

După ce a intrat în carantină, Spitalul Gerota l-a demascat pe fostul șef din Poliția Capitalei, Lupu Nelu, că a mințit în formulare că nu a călătorit în exterior în ultimele 2 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.