Acasă Actualitate Proxenetul care le-a ajutat pe Udrea și Bica în Costa Rica, derutat...

Proxenetul care le-a ajutat pe Udrea și Bica în Costa Rica, derutat în direct la Antena 3

DISTRIBUIȚI

Duminică seară Antena 3 a prezentat imagini cu Elena Udrea într-un avion la aterizarea pe aeroportul din Frankfurt. Elena Udrea s-a urcat în avion alături de mama sa, dar și de fiica ei de doar câteva luni. Invitat frecvent în studioul Antenei 3 unde e prezentat ca om de afaceri, proxenetul Cornel Tăbăcaru cel care le-a găzduit în Costa Rica pe Elena Udrea și pe Alina Bica a dezvăluit, duminică, la „Sinteza zilei”, care era planul Elenei Udrea în urmă cu câteva zile.

„Din informațiile noastre, în sensul în care ea nu a vorbit cu nimeni, ea trebuia să se îmbarce pentru Londra. Eu nu știu de unde și cum a ajuns la Frankfurt. Ea trebuia să se îmbarce la Londra și să se întoarcă în Costa Rica”, a spus Cornel Tăbăcaru. Acesta a promis că în jumătate de oră cineva va lua legătura cu ea și că va reveni cu informații dar acest lucru nu s-a mai întâmplat ceea ce arată că Udrea s-a desprins de influența lui Tăbăcaru. Acum proxenetul mai poate să dea interviuri cu privire la Alina Bica. Îl așteptăm cu detalii din viața celeilalte fugare infractoare care a fost mult mai discretă decât blonda politiciană.
Ascultă declarația lui Tăbăcaru care recunoaște că e proxenet și că le-a cazat pentru câteva luni pe Udrea și Bica în Costa Rica.

1 COMENTARIU

  1. Doamna Lascar lasati fauna politica si de justitie compromisa total si definitiv si mai dati atentie coruptiei si scrusurilor de la Apele Romane !!mai nou a aparut scandalul motorina!! care a disparut asa subit!!si taierilor din salarii si datul afara !!dar si a taierilor sumelor alocate pentru lucrarile prinse in Planul de Gospodarire a Apelor pe anul 2019 !! Cu incompetentii din conducerea ANAR dar si cu Denes nu este de mirare!! Cine sa dea o replica acestei mafii care redirectioneza banii pe lucrari unde PSD este majoritar in zone!???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.