Acasă Dezvăluiri Ascultă declarația proxenetului care le-a cazat pentru câteva luni pe Udrea și...

Ascultă declarația proxenetului care le-a cazat pentru câteva luni pe Udrea și Bica în Costa Rica. Prostituția nu e ilegală în această țară

DISTRIBUIȚI

Conform Codului Penal românesc, înlesnirea practicării prostituţiei reprezintă proxenetism, fiind pedepsită în țara noastră cu până la 7 ani de închisoare chiar dacă prostituția a fost transformată și la noi în simplă contravenție în urmă cu 4 ani, la intrarea în vigoare a Noului Cod Penal pritocit chiar de Alina Bica pe când era secretar de stat la ministerul Justiției. Așa se face că orice persoană care pune la dispoziția unei prostituate un loc în care aceasta să-și vândă trupul pentru bani, în România săvârșește infracțiunea de proxenetism. În Costa Rica, însă, prostituția nefiind nici măcar contravenție, orice proxenet este negustor cinstit. Acesta este și cazul omului de afaceri Cornel Tăbăcaru care a mărturisit că afacerile sale în Costa Rica cuprind și înlesnirea prostituției.

Cornel Tăbăcaru a dezvăluit, joi, la „Sinteza zilei” că el a fost cel care a adus-o pe Elena Udrea de la aeroport când aceasta a ajuns acolo, în februarie și tot el le-a cazat pe cele două infractoare:
„Elena Udrea a ajuns în februarie, Alina Bica era acolo din decembrie. Am adus-o noi de la aeroport. Le-am găsit să stea undeva în Jacó, într-un apartament, fără să plătească, fără niciun fel de obligație, al unui cetățean american de origine română, și unde au stat câteva luni bune”, a spus Cornel Tăbăcaru. după câteva luni cele două s-au certat și s-au separat, după cum a povestit proxenetul român. Detalii AICI.

Într-o intervenție telefonică la postul B1, Tăbăcaru a răspuns întrebării jurnalistei Sorina Matei cu ce afaceri se ocupă în Cista Rica:
Tăbăcaru: Sincer și serios vă răspund. De exemplu, la noi în țară, în Constituție spune așa: Prostituția nu este ilegală. Dar nu spune că-i legală, că avem Biserica Catolică în spate. Dar spunem prostituția nu este ilegală. La unul din cluburile mele care le-am vândut, care s-a numit Cocal, Cornel-Catinca-Alina, Veneau și fetițe și era perfect legal. Numai că nu l-am mai ținut pentru că
Matei: Ați avut club de prostituție?
Tăbăcaru: Poftim?
Matei: Ați avut club în Costa Rica, în San Jose?
Tăbăcaru: Nu în San Jose, în Jaco, n-am eu față de capitală, eu-s băiat mai de la ocean, așa, de la Pacific.
Matei: A, și prostituția e legală în Costa Rica
Tăbăcaru: Nu este ilegală!
Matei: ce nu e ilegal, e legal!
Tăbăcaru: Nu e ilegală. N-am ce să vă fac! Hai să vă spun. Eu, împreună cu 2 parteneri avem cea mai înaltă clădire din Costa Rica, e o clădire de lux rău. Ei, anul trecut s-a raportat că într-un an de zile au intrat în buildingul nostru 2600 de asistente sociale. Ața se numesc fetițele la noi de prin Nicaragua, de prin China, de prin nuștiuce, care lasă buletinul la poartă, vin acolo dorm drăguțe la perete și dimineață părăsesc clădirea după ordinul nostru, al celor 3, până-n ora 7 ca să nu coboare copiii la plajă. Și n-au voie să intre în building înainte de ora 11 seara.
Matei: Și ce fac asistentele astea sociale?
Tăbăcaru: Dorm la perete, doar v-am zis! Așa a zis Meșterul Manole că femeia trebuie să doarmă la perete.”

Ascultă de la minutul 35 declarația proxenetului AICI.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.