Acasă În Lume Udrea și Bica au stat împreună în Costa Rica dar s-au certat...

Udrea și Bica au stat împreună în Costa Rica dar s-au certat și s-au despărțit. Acum împart o celulă

DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, rezident în Costa Rica a povestit la Antena 3 că el a așteptat-o pe Elena Udrea la aeroport și el le-a găsit celor două escroace locuință: „Dimineaţă, când m-aţi sunat, în Panama, ştiam tot, dar ştiam cu cine stau în cameră. Ele au fost duse în aripa mai bună a închisorii. (…) Acolo e exact ca în Narcos (serial despre viaţa traficanţilor de droguri, n.r) şi există acolo o aripă mai bună în care au fost duse. Sunt cazate împreună cu o doamnă din San Jose, (condamnată, n.r.) tot pentru fraudă, al cărei soţ este bun prieten cu o prietenă de-a noastră. Aşa că noi am putut să luăm legătura imediat. Acum sunt trei (în celulă, n.r.). Doamna aceea ştia despre ele, s-a vorbit despre acest tamtam”, a declarat la Antena3 omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, care trăieşte de mai mulţi ani în Costa Rica.

Acesta a mai subliniat că, iniţial, Alina Bica şi Elena Udrea au locuit împreună o perioadă, însă în urma unui conflict între ele, au decis să se mute în apartamente diferite. Potrivit lui Tăbăcaru, conflictul dintre cele două a apărut deoarece fosta şefă a DIICOT era nemulţumită de apariţiile publice ale Elenei Udrea. Ele s-au reapropiat atunci când sarcina fostului ministru a avansat.
„Noi nu avem de mulţi refugiaţi de calibrul acesta din Europa – România, ceva exotic. (…) De vreo două luni, de când i-a crescut burta (lui Udrea, n.r.), s-au împăcat. Tot au locuit separat, dar au avut o colaborare mult mai apropiată de la femeie la femeie. În continuare, Bica nu era de acord cu toate chestiile acestea ale Elenei, cu VIVA, cu poze, şi cea care s-a dus în seara când au apucat-o chinurile facerii a fost Alina Bica. Ea s-a dus. La spital i-a luat pe nepregătite, cu cinci săptămâni mai devreme. (…) Adrian, logodnicul, a venit acum patru zile cu mama ei”, a mai spus omul de afaceri.

Citește și Fost judecător costarican: fiica Elenei Udrea nu va fi extrădată cu mama și poate fi instituționalizată în Costa Rica

1 COMENTARIU

  1. Or sa ii faca ca lui Coldea, fata in institutie sa invarta ei banii, ea in puscarie sa taca ca de nu o omoara astia pe fata. Sa vada cum e cu santajul ca parinte, multi parinti sunt santajati cu viata copiilor si executa ce vor jigodiile, iar copii lor pe partea ailalta la fel santaj cu viata parintilor si executa isi dau prosperitatea sacalilor santajisti, soarta buna pirandelor hoate ca hudrea asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.