Acasă Life A murit celebrul DJ TigAie

A murit celebrul DJ TigAie

DISTRIBUIȚI

Daniel Stănciulescu, cunoscut sub numele DJ TigAie, a murit cu o zi înainte de concert . Astăzi, 5 octombrie, artistul urma să susţină un concert într-un club din Bucureşti.
La inceputul lui 1974 Daniel Stanciulescu intra in cercul restrans al DJ-ilor, care se roteau mai intai pe la discotecile studentesti, apoi progresiv, prin cele mai in voga discoteci ale vremii (Pui de Urs Olimp, Auto Night Venus, Melody Bar Mamaia, etc.). Intre anii 1976 si 1985 se lucra vara la mare, iar iarna la munte. Tot de atunci Daniel Stanciulescu primeste porecla “DJ TigAie” DJ-ul elitelor.

Intre anii 1986 si 1991 activeaza ca DJ rezident la Athene Palace in Bucuresti, iar intre anii 1993 si 1997 la dicoteca Cioplea in Predeal.

In aceeasi perioada, intre 1990 si 1991 prezinta Topul Nostalgic si alte emisiuni in cadrul primului post de radio independent de dupa Revolutie, Radio Nova 22.

Intre 1990 si 1998 DJ TigAie colaboreaza cu Disco Belatina ca DJ rezident, cu Bar de Noapte Pod Baneasa, Bar de Noapte Ambasador.

In 1993 este infiintata societatea TIG SOUND ENTERTAINMENT pentru a continua oferirea de servicii de DJ-ing si sonorizare intr-un cadru legal.

Dupa 1998 incepe organizarea de evenimente private si corporate prin intermediul societatii TIG Sound Entertainment.

In 2005 DJ TigAie colaboreaza la deschiderea clubului Fratelli si este DJ rezident timp de 2 ani, dupa care preda stafeta lui Johnny Damix si U-gin, DJ din pepiniera proprie.

Din 2006 mai au loc colaborari si la deschiderea cluburilor Gaya si Loft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.