Acasă Actualitate Proxenetul care le-a găzduit pe fugarele Bica și Udrea reprezintă PSD în...

Proxenetul care le-a găzduit pe fugarele Bica și Udrea reprezintă PSD în emisiunile TV

DISTRIBUIȚI

Miercuri la ora 17.00, Cornel Tăbăcaru, prezent în studioul Antenei 3 a anunțat că el reprezintă PSD în emisiune. Toată emisiunea a vorbit despre „noi, de la PSD”, „noi, pesedul”, „voi, opoziția”. În urmă cu un an, Tăbăcaru a recunoscut în emisiunea Sorinei Matei că e proxenet în Costa Rica, în această țară fiind o afacere cinstită. În România însă, orice persoană care pune la dispoziția unei prostituate un loc în care aceasta să-și vândă trupul pentru bani, săvârșește infracțiunea de proxenetism.  Într-o intervenție telefonică la postul B1, Tăbăcaru a răspuns întrebării jurnalistei Sorina Matei cu ce afaceri se ocupă în Cista Rica:
Tăbăcaru: Sincer și serios vă răspund. De exemplu, la noi în țară, în Constituție spune așa: Prostituția nu este ilegală. Dar nu spune că-i legală, că avem Biserica Catolică în spate. Dar spunem prostituția nu este ilegală. La unul din cluburile mele care le-am vândut, care s-a numit Cocal, Cornel-Catinca-Alina, Veneau și fetițe și era perfect legal. Numai că nu l-am mai ținut pentru că
Matei: Ați avut club de prostituție?
Tăbăcaru: Poftim?
Matei: Ați avut club în Costa Rica, în San Jose?
Tăbăcaru: Nu în San Jose, în Jaco, n-am eu față de capitală, eu-s băiat mai de la ocean, așa, de la Pacific.
Matei: A, și prostituția e legală în Costa Rica
Tăbăcaru: Nu este ilegală!
Matei: ce nu e ilegal, e legal!
Tăbăcaru: Nu e ilegală. N-am ce să vă fac! Hai să vă spun. Eu, împreună cu 2 parteneri avem cea mai înaltă clădire din Costa Rica, e o clădire de lux rău. Ei, anul trecut s-a raportat că într-un an de zile au intrat în buildingul nostru 2600 de asistente sociale. Ața se numesc fetițele la noi de prin Nicaragua, de prin China, de prin nuștiuce, care lasă buletinul la poartă, vin acolo dorm drăguțe la perete și dimineață părăsesc clădirea după ordinul nostru, al celor 3, până-n ora 7 ca să nu coboare copiii la plajă. Și n-au voie să intre în building înainte de ora 11 seara.
Matei: Și ce fac asistentele astea sociale?
Tăbăcaru: Dorm la perete, doar v-am zis! Așa a zis Meșterul Manole că femeia trebuie să doarmă la perete.”

Ascultă de la minutul 35 declarația proxenetului AICI.

1 COMENTARIU

  1. COMPORTAMENTUL SI DISCURSUL SAU PUBLIC IL DOVEDESC CA ESTE UN PROSTITUAT VERITABIL, dar care vrea sa arate ca e realizat in viata. CINE NU-L POATE EVALUA CA-I O PANARAMA ordinara DA CREZARE PALAVRELOR SPUSE DE el LA POSTURILE TV DE DOI BANI. Romanica incepe sa semnene cu COSTA RICA admitand discursurile acestui prostituat…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.