Acasă Actualitate PSD anunță că Firea e pregătită să se bată cu oricine. Așa...

PSD anunță că Firea e pregătită să se bată cu oricine. Așa siguri erau și că Dăncilă va fi președintă

DISTRIBUIȚI

Purtătorul de cuvând al PSD, deputatul Valeriu Steriu a afirmat că social-democrații nu se tem de candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, cu susținerea PNL:

„Nu ne temem, efectiv, problema este mai degrabă în partea actualei Opoziții, de a-și identifica după multe luni un candidat care cât de cât să nu-i facă de râs. Am văzut că de aproape trei luni au făcut măsurători, în toate formele, cei de la PNL și în final au găsit candidatul USR-ului pentru această poziție, provocând daune serioase în negocierile pe care USR-ul le avea cu PLUS-ul”, a declarat Valeriu Steriu, vineri, la RFI.

Social-democratul a adăugat că Nicușor Dan va avea scor mai bun decât orice alt candidat al PNL, pentru că niciun liberal nu depășea în sondaje 10%.

„Cu siguranță, va avea un scor mai bun decât avea orice candidat al PNL-ului, pentru că nici unul nu depășea în sondaje, am văzut, în urmă cu câteva săptămâni, 10% și atunci au căutat o variantă de împrumut. Pot să vă spun doar că doamna Firea este pregătită să se bată cu orice candidat va aduce Opoziția”, a conchis Steriu.

PSD a dat jos guvernul PNL prin moțiune de cenzură pentru ca alegerile locale să nu se desfășoare în două tururi. Așa primarul nu se mai alege prin votul cetățenilor, ci prin negocierile partidelor care vor opune candidați unici pe stânga și pe dreapta eșichierului politic.

2 COMENTARII

  1. Valeriu Steriu ești un nesimțit traseist pe deasupra și mincinos bătut în cap . Ce câine ai fost și ce javra ai ajuns . Ești ultimul om care ai dreptul să vorbești

  2. Nu ne putem luoa după PSD e un partid care nu prezintă încredere e un partid de hoți și mincinoși ce nu fac nimic pt Țară de cît pt ei așa ca cetățenii și-au pierdut încrederea în PSD nu știu cine îi mai Votează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.