Acasă Actualitate PSD îi strică city-break-ul lui Firea de la Tokyo: bucureştenii nu au...

PSD îi strică city-break-ul lui Firea de la Tokyo: bucureştenii nu au votat pentru „vouchere şi concerte săptămânale” pe bani publici

DISTRIBUIȚI

Consilierul general PSD Orlando Culea, fost servitor până mai ieri al incompetentei Gabriela Firea consideră că demiterea acesteia de la organizația București pe care aceasta o conduce interimar „este o necesitate” și totodată cere excluderea din PSD a viceprimarului Aurelian Bădulescu. Culea a lansat o petiție în acest sens:

„Demiterea doamnei Gabriela Firea nu mai este o opţiune, ci o necesitate. (…) Dragi colegi! Situaţia actuală din cadrul Organizaţiei PSD Bucureşti impune luarea unei decizii imediate în legătură cu conducerea. Trebuie să reflectăm şi să luăm atitudine. Nu s-a făcut nimic. Este grav şi ruşinos. Aceste eşecuri sunt decontate de partid. Nu este normal. Bucureştenii nu au votat pentru vouchere şi concerte săptămânale, pe bani publici. Lansez această petiţie, prin care solicit conducerii PSD organizarea urgentă de alegeri la nivelul Organizaţiei PSD Bucureşti. Schimbarea actualei conduceri este necesară pentru a putea duce la îndeplinire programul de guvernare locală pe care partidul nostru şi l-a asumat în campanie. Vă aştept, dragi colegi, să semnăm împreună această petiţie (…) pentru un management profesional la nivelul Organizaţiei PSD Bucureşti şi al Primăriei Municipiului Bucureşti! Semnaţi pentru oraşul nostru!”, se arată în documentul adresat de Orlando Culea colegilor săi din PSD Bucureşti.

Culea acuză că toate marile proiecte din Primăria Capitalei se fac doar pentru imaginea primarului general, Gabriela Firea, iar pe ordinea de zi sunt puse doar proiectele care convin edilului.

„Nu doar consilierii şi membrii PSD sunt nemulţumiţi de activitatea primarului general al capitalei, ci toţi bucureştenii. Sunt proiecte bune, benefice pentru cetăţeni, ale consilierilor, care stau în sertare, iar pe ordinea de zi se pun doar cele care convin primarului general. Din păcate, lucrurile mari în Primărie se fac doar pentru imaginea unei singure persoane. Exemplu: acordarea titlului de cetăţean de onoare este o atribuţie exclusivă a Consiliului General, dar la decernarea titlului nu a participat niciodată vreun consilier general, doar doamna primar. Nu este normal şi nici corect. Un alt eveniment neplăcut îl are protagonist pe domnul Aurelian Bădulescu, viceprimarul Primăriei Municipiului Bucureşti, căruia îi cerem excluderea din partid. Resursa umană a Partidului Social Democrat este recunoscută şi, în acest sens, propunem numirea unui viceprimar din rândul membrilor oneşti şi bine pregătiţi”, se susţine în petiţie.

Petiția a fost comentată și de consilierul general Ciprian Ciucu:„Lucrurile astea le știe de la mine. I le-am repetat până îmi tăia microfonul… Dar uite că le-a reținut. Lăsând gluma la o parte, Culea știe ce vorbește, a fost acolo, era treaba lui ce intra pe ordinea de zi. Ce zic eu de doi ani, confirmă Culea: “Toate marile proiecte din Primăria Capitalei se fac doar pentru imaginea Gabrielei Firea, iar pe ordinea de zi sunt puse doar proiectele care convin primarului […]” Cuiva nu-i priește city break ul de la Tokio….”, a concluzionat consilierul general Ciprian Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.