Home Actualitate PSD-ista Ioana Timofte, cunoscută în tinerețe ca fucking-dama MApN, se prezintă: „am...

PSD-ista Ioana Timofte, cunoscută în tinerețe ca fucking-dama MApN, se prezintă: „am în p*** mea valoare”

DISTRIBUIŢI

Absolventă de Drept la particulara Petre Andrei, Ioana Timofte a reușit, deși unchiul său, Radu Timofte, și el un hoț dovedit de justiție era demult oale și ulcele, să ocupe funcția de director general al CNCIR, Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A., cel mai important furnizor român de servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională care asigură funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor.

Istoricul pițipoancei lacome care lăsa să se înțeleagă că e de la DGIA

Înainte ca Radu Timofte să moară a reușit să-și bage penibila nepoată, la acel moment consilier local PSD, la Ministerul Apărării Naționale, unde și-a căpătat renumele de fucking-dama MApN.
În același an, 2009, nepoata lui Timofte s-a prezentat la o petrecere de ziua primarului Gheorghe Nichita cu un tricou pe care scria: „I’m so fucking precious“, „ceea ce înseamnă, în traducere, din slang liber, (pour le connaisseur): „am în p… a mea valoare“. Foarte tare mesajul, consistent, dens, fata la 27 de ani știe exact pe ce segment se așează, pe ce anume mizează, iar faptul că se afișează cu texte în limbi străine arată că le are și pe plan cultural, deoarece dacă te adresezi cuiva în engleză înseamnă că aștepți un feedback tot pe limba preferată de comunicare.
Că fata e o prețioasă nu mai încape vorbă, din clanul Timofte probabil că e și singura futabilă, așa cum scrie pe tricou (scuze – am tradus pentru cei care nu au acces la limbi de circulație transoceanică), iar faptul că este (încă) preocupată de sex și de transferul conotativ al limbajului cu denotații sexuale asupra propriei persoane mi se pare un lucru mai mult decât pozitiv.!”, dezvăluia jurnalistul George Roncea în ediția ziarului Curentul din 18 septembrie 2009.

Cui avea răbdare s-o asculte, individa se lăuda că e de la Direcția Generală de Informații a Armatei, informație evident falsă, deoarece angajații acestei direcții nu recunosc această calitate în nicio situație, darămite să dea de înțeles așa ceva. În 2012, Ioana Timofte în vârstă de 31 de ani se aciuează la Ministerul Economiei și din 2013 la Ministerul Energiei unde începe o carieră în domeniul cazanelor, în 2015, ca director comercial. Citește AICI CV-ul Ioanei Timofte.

Mustind de inteligență, Ioana Timofte trimitea angajații să depună la bancă banii din șpăgi

În luna mai 2018, ministrul Anton Anton din guvernul Dăncilă o numește pe Ioana Timofte director general al CNCIR de unde individa începe să fure cu nesimțire deși încasa pe lună peste 11.000 de Euro.

În doar doi ani, Timofte a delapidat nestingherită peste 2.000.000 de Euro, inspectorii Curții de Conturi, corupți sau incompetenți, nederanjând-o în vreun fel.

La 42 de ani, fosta fucking-dama MapN ajunge în arest la domiciliu pentru delapidare și spălare de bani, riscând peste 10 ani de închisoare.

Procurorii DIICOT au mai descoperit că şeful şoferilor din instituţie, Dorinel Tabîrca, cel care îi ducea Ioanei Timofte copilul cu maşina la şcoală, depunea regulat în contul şefei importante sume de bani, la fel ca și alți trei angajați, în condițiile în care funcționara statului încasa toate salariile pe carduri.

Astfel în perioada iulie 2020 – februarie 2023, în contul lui Timofte, Tabirca a depus bani de 65 de ori, suma totală fiind de 741.530 de lei, un alt şofer, Iulian Marian Clenci, a depus 99.300 de lei în opt operaţiuni bancare, șefa serviciului contabilitate, Maria Oltea Stancu, a depus 71.000 de lei, iar Florina Emacu 58.500 de lei.

Banii nu se regăsesc în declaraţiile de avere ale Ioanei Timofte ca împrumuturi de la șoferi sau de la cele două femei.

Audiați la DIICOT, cei patru angajați au decarat că banii erau înmânați de Ioana Timofte căreia îi era lene să se deplaseze până la bancă să depună ea banii, iar acum procurorii au patru marturii care le suțin ipoteza. Ziceți voi că n-are ea valoare!

6 ARII

  1. Oameni buni serviciile : SRI , SIE, DIPI, ex DGIPI, serviciul de Informatiile ale armatei au folosit si inca, folosesc EDITAT in cadrul activitatii lor, dar chiar EDITAT, lacome, la ce au ajuns, soferi din servicii ajunsi sefi de directii secrete, formatiuni independente, etc. ! dar este ruda cu EDITAT radu timofte! din garnizoana Roman! jigodia care a facut parte din gruparea infractionala care a complotat pe zona Moldova , ca sa il aduca pe EDITAT iliescu la putere; apoi a mai tradat odata, fiind in slujba infractorului din Roman, sorin ovidu vantu, care l-a angajat pe ofiterul EDITAT AUREL POPESCU, care i-a luat angajament de turnator, la penitenciarul Bacau, pe cand era ofiter SIPA!! Dar Dumnezeu nu doarme !!!

  2. Deontologia profesionala spune sa te informezi…. Curtea de Conturi a sesizat Parchetul… nu mai e nici scoala de jurnalism ce ora odinioara…. pacat. Numai bine!

    • Suficientule, Curtea de Conturi a sesizat după doi ani. Vi se pare că am greșit când am scris că doi ani nu a deranjat-o Curtea de Conturi și escroaca a delapidat 2.000.000 de EURO!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.