DISTRIBUIȚI
bucurie mare

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației, cere guvernării PNL să taie finanțarea unor organisme pe care le consideră ”sinecuri pentru politruci cu burdihan”. Funeriu nominalizează Academia Oamenilor de Știință, Academia de Științe Tehnice și Academia de Științe ale Securității, înființată la inițiativa lui Gabriel Oprea.

„Sinecura pesedistă AOSR (Academia Oamenilor de Știință), un fel de cimitir al elefanților politruci (care încasează indemnizații uriașe doar pentru că sunt pesediști) primește anul acesta 10.3 milioane de lei de la buget. O altă sinecură, Academia de Științe Tehnice, ia 3.9 milioane prin bugetul educației, iar celebra Academie de Securitate etc ia 1.1 milioane. Total 15,3 milioane. Eu le-am tăiat toți banii în 2010. Din 2012 încoace s-au dat acestor mizerii 125 de milioane de lei. Genial, nu? Tot statul pesedist a dat în 2019, pentru rechizitele copiilor din familii cu venituri mici, mirabolanta sumă de 5 milioane de lei. Deci burdihane pentru pesediști și nu viitor pentru copii. E revoltător și sper ca PNL să ia decizia politică să taie aceste sinecuri pentru politruci cu burdihan.”, a scris Funeriu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ministerul Dezvoltării, trebuie desființat. Fiecare minister, se poate dezvolta, în funcție de nevoile sale. Fondurile țării, trebuie să fie numai la Minisgterul de Finanțe, nu-n altă parte. Acest minister a fost înființat pe timpul lui Ponta, la sugestia lui Dragnea, care-n mod sigur nu a avut nici în clin nici în mînecă cu dezvoiltrea țării, ci a PSD-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.