Acasă Actualitate PSD-iștii au întrecut orice limită față de Clotilde: „În Franța era răpită...

PSD-iștii au întrecut orice limită față de Clotilde: „În Franța era răpită și violată zile în șir”

DISTRIBUIȚI

Ioan Micu, fiul fostului primar PSD din Vidra Nică Micu, se află la primul mandat de consilier judeţean în Vrancea. PSD-istul a delirat pe Facebook la adresa primarului Clotilde Armand, într-un comentariu la o postare pe Facebook despre criza gunoaielor din Sectorul 1. El a scris că „În Franţa era răpită şi violată zile în şir, aoleuuu stai că asta-i convenea bebelușei albe de Guadalupe! ha ha ha”, cu privire la criza gunoaielor din sectorul pe care il pastoreste.

Ulterior, după ce șefii săi de partid l-au certat, consilierul judetean Ioan Micu a spus că regretă gestul său, care a venit după ce a băut mai multe beri.

3 COMENTARII

  1. Felicitari redactiei pentru acest articol, care demonstreaza ca activitatile de selectare si promovare pe linie de personal din PSD conduse de eminentul intelectual Vasile Dancu incep sa-si arate limitele sau mai bine zis rezultatele.

  2. Mai Mincule declaratia asta cu”am baut mai multe beri” este ca si cum un sofer ar spune ca nu este vinovat de producerea unui accident pentru ca era beat si nu a stiut ce face.
    Daca un om este consumator de alcool lucrul asta nu scuza fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.