Acasă Actualitate PSDizarea  Radio România continuă!

PSDizarea  Radio România continuă!

DISTRIBUIȚI

RADIO ROMANIA ÎŞI MONITORIZEAZĂ POLITIC PROPRIII SĂI ANGAJAŢI

La Radio România PSD izarea continuă! Consiliul de Administrație, controlat de PSD, după metoda guvernului Dăncila, în epoca post Dragnea, cere disperat salariaților să vină la o întâlnire, organizată pe tiparele mitingului de partid. Pe 6 iunie. Între timp, aflăm, un alt lucru stupefiant: conducerea editorială de la Radio România Actualități, acuzată de ani buni de cenzură, are la butoane „monitori” cu care-i amenință pe jurnaliști. Numitul lui Dragnea la șefia radioului, Georgică Severin și acoliții săi : Nicu Popescu, Dan Preda, Gabriel Ionescu, Daniela Ciobanu, Ştefan Alecsiu continuă să uimească opinia publică și pe ascultători prin emisiuni proaste şi jurnale de știri cu amprentă evidentă pro-PSD. Guvernarea PSD-ALDE, acum, după ce Liviu Dragnea nu mai e șef al partidului lasă, însă, cenzorii editoriali și minus în bugetul SRR.

 

            Vă amintiți, desigur, cazul îndelung mediatizat al colegei noastre Dana Costea Dumăscu, cea care pe 24.04.2019 a fost scoasă de pe post de către redactorul-șef fără concurs, acuzat de cenzură și audiat la Parlament, Nicu Popescu. Ambulanța a sosit atunci la Radiodifuziunea Română pentru că Dana Costea Dumăscu avea nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

 

http://dc360.ro/cenzura-reinvie-in-epoca-dragnea-o-jurnalista-de-la-radio-romania-a-fost-data-afara-pentru-ca-citeste-stirile-intr-o-maniera-care-nu-place-psd/

 

            Redactorul-şef Nicu Popescu și managerul RRA Dan Preda sunt şi acum la butoanele politicii editoriale și, mai mult, o amenință pe colega noastră cu nişte aşa-zişi „monitori”. Printr-o strategie tipică de partid comunist, colegei noastre i se aduc voalat amenințări că, dacă intră pe post din nou, va fi urmărită de „monitori”, fideli desigur partidului de guvernământ.

 

            O mulţime de întrebări apar, de aici încolo. Cine sunt „monitorii”? Ce competenţă au aceşti „monitori”? Există, în nomenclatorul de funcţii de la RRA, poziţia „monitor”? Cum se ajunge „monitor”?, Prin concurs? Prin „promovare internă” (un termen drag în Radio România)? Prin numire cu delegaţie?!

            Din informaţiile pe care le avem până acum, din acest corp de „monitori” fac parte, printre alţii: o doamnă, Silvia Ilieş (angajată a RRA, al cărei fiu este membru PSD) şi un domn, Gabriel Benescu (în prezent pensionar, fost angajat al RRA la Secţia Partide).

 

            Tragem linie și vedem : guvernul PSD îi păstrează în funcții pe cei care au cheltuit discreţionar banii la SRR, în frunte cu baronul PSD, Georgică Severin, remunerat cu 7000 de euro lunar. Locotenenţii săi editoriali de partid au, şi ei, salarii fabuloase: peste 3000 de euro pe lună.  Din banii voştri, ai tuturor românilor. Ei sunt cei care, înainte cu o săptămână de alegerile europarlamentare, s-au dus la CNA, încercând să-l transforme pe preşedintele Klaus Iohannis într-un actor politic.

 

Ei, cei enumerați mai sus, sunt cei care în campania electorală tocmai încheiată, au dezavantajat Opoziţia, iar în ziua verdictului condamnării lui Dragnea au dat ştirea cu mare întârziere. Ei sunt cei care au cenzurat mesajele preşedintelui Klaus Iohannis, cei care au „pus surdină” pe ştirile venite dinspre Opoziţie.  

 

GRUPUL PENTRU LIBERTATEA DE EXPRIMARE

GPLER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.