Acasă Actualitate RADET oprește căldura în apartamente

RADET oprește căldura în apartamente

DISTRIBUIȚI

RADET anunță încheierea sezonului de încălzire 2015 – 2016, având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din ultima perioadă.

Astfel, începând cu data de 01 aprilie 2016 vom opri furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat al Municipiului București.

Oprirea agentului termic pentru încălzire se va face progresiv prin reducerea temperaturii de livrare și închiderea instalațiilor către consumatori, astfel încât efectele vor fi resimțite în următoarele 24 de ore.

Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, care precizează că ‘oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10°C, între orele 18.00 — 06.00’.

De la această măsură fac excepție obiectivele speciale — spitale, creșe, grădinițe, sere, etc. — în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

Pentru informații suplimentare, bucureștenii au la dispoziție numărul de telefon cu apelare gratuită din orice rețea: TELVERDE — 0800.820.002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.