Acasă Actualitate Rafila a picat de papagal. Arafat și SMURD rămân la MAI

Rafila a picat de papagal. Arafat și SMURD rămân la MAI

DISTRIBUIȚI

După ce a ironizat faptul că pompierii tratează pacienții, referindu-se la activitatea SMURD, Alexandru Rafila a spus despre Raed Arafat, că va fi primul om care va ajunge pe Marte, provocând râsete la întâlnirea cu managerii de ambulanță și liderii de sindicat conform relatării făcute de Digi24.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi, la Guvern, că serviciul SMURD coordonat de Raed Arafat este eficient și funcționează, motiv pentru care „nu se cade să intervenim să-l transferăm”, în contextul în care ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), a afirmat în repetate rânduri că serviciile de urgență ar trebuie să fie coordonate de Ministerul Sănătății și nu de Ministerul de Interne cum este în prezent.

Chestionat cum vede disputa Rafila – Arafat pe această temă, premierul a declarat:

„Serviciul coordonat de DSU, serviciul SMURD, este unul care functioneaza si am vazut cu totii eficienta echipajelor. Ca atare, atunci cand ceva functioneaza, nu se cade sa intervenim si sa-l transferam sau sa facem in asa fel incat sa nu mai fie la fel de eficient. Nu stiu ce a declarat dl ministru Rafila dar va pot spune ca serviciul SMURD functionaza foarte bine si le multumesc pentru activitate”.

5 COMENTARII

  1. Am înțeles . SMURD-ul și Arafat rămân la MAI ! Să fie primit ! Dar sunt curios UPU-urile și CPU-urile cine le va coordona în continuare ? MAI -ul sau MS-ul ? Sau pe mix , că e mai interesant ? Și să fim serioși ,SAJ-urile nu doresc cu nici un preț să treacă la MAI ! Au experiența intromisiunii lui Arafat în activitățile lor ,neavându-i deloc la suflet , datorită …. hopa ! Sindicatelor. Care nu există, binențeles în clubul pompierilor . Deci , aici n-are cine cine să zică Niet! la deciziile Preamăritului. Iacătă,aici ,cauza reala a răzbelului din cadrul serviciilor de urgență !

    • Fff corect! Pompierii SMURD nu au ce cauta in sanatatea publica. Unii se fac a nu intelege si, mai ales, distorsioneaza prevederile LEGII sanatatii nr 95/2006. Speram ca DSU sa nu mai incalge legile tarii, asa cum procedeaza de peste 8 ani, cu consimtamantul, tacit, al tuturor guvernelor. Cand cel ce se intituleaza SEF DSU, desi nu l-a numit nimeni in acesta functie, a clamat ca este dispus sa incalce, oricand, CONSTITUTIA ROMANIEI, guvernantii au tacut, in continuare ?! Fara cuvinte!

  2. Susțin ambulanțele cu specialiști. SMURD-ul e cu servicii speciale gen incendiu, descarcerare, transport. Aveți grijă ce solicitați atunci când sunați la 112.

    • Pana sa apara SMURDul cand sunai la salvare ti se raspundea ca nu au masini,asta daca raspundea caci de cele mai multe ori suna ocupat.
      Deci lasati ciocul mai mic voi astia de la Salvare sau Ambulanta asha cum se cheama acum pentru ca aveti un trecut pe care il stie toata tara si cu care nu putetzi sa va prezentati cu demnitate in fatza romanilor decat daca suntetzi niste tupeisti lipsitzi de respect fatza de pacientzi care ajunsesera nici nu mai sune la salvare pentru ca nu avea rost ci veneau fiecare la spital cu masina proprie cei care aveau sau apelau la rude ori prieteni cei care nu aveau masina.

  3. Fff corect! Pompierii SMURD nu au ce cauta in sanatatea publica. Unii se fac a nu intelege si, mai ales, distorsioneaza prevederile LEGII sanatatii nr 95/2006. Speram ca DSU sa nu mai incalge legile tarii, asa cum procedeaza de peste 8 ani, cu consimtamantul, tacit, al tuturor guvernelor. Cand cel ce se intituleaza SEF DSU, desi nu l-a numit nimeni in acesta functie, a clamat ca este dispus sa incalce, oricand, CONSTITUTIA ROMANIEI, guvernantii au tacut, in continuare ?! Fara cuvinte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.