Acasă Actualitate Raluca Prună cere anchetarea avocatului din dosarul Crevedia

Raluca Prună cere anchetarea avocatului din dosarul Crevedia

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al justiției, Raluca Prună, consideră că avocatul din dosarul Crevedia ar trebui anchetat de comisia de etică a Baroului după ce acesta s-a arătat nemulțumit de ridicarea clienților săi:

„E halucinanta prestatia (in direct) a avocatului ales al societatii GPL si al celor doi administratori, care au aruncat in aer (din neglijenta, ignoranta, cu complicitatea statului, a partidului – nu stim acum, va stabili instanta) 10 case si au zdruncinat din temelii alte 75. Si au omorat 5 oameni – deocamdata.

Sunt avocat din 1996, nu sunt pentru justitie televizata, dar a vedea un avocat ales care alege sa atace in declaratii de presa parchetul si presa insasi care ar avea relatii privilegiate cu parchetele este numai o imagine gretoasa a ceea ce suntem ca societate. Avocatul trebuie sa isi faca apararile in instanta.

Avocatul se uita in camera video si spune victimelor ca promisiunea de a reface casele ramane in picioare, stie cum trebuia gestionata situatia in Crevedia si, mai presus de toate, ne asigura ca societatea GPL e una mare de retail. Ma intreb daca mai avem barouri si comisii etice. Probabil ca nu, sunt suficiente partidele si famigliile politice”, scrie Raluca Prună pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.