Acasă Actualitate Rectorul și prorectorul de la Academia de Poliție și-au dat demisia

Rectorul și prorectorul de la Academia de Poliție și-au dat demisia

DISTRIBUIȚI

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog, a anunțat că rectorul și prorectorul de la Academia de Poliție și-au dat demisia După ce  au fost puși sub control judiciar

„Carmen Dan a solicitat astăzi rectorului și prorectorului Acamdemiei de Poliție să-și dea demisia din funcțiile deținute. Procedural, ministrul nu îi putea demite. Ca urmare a solicitării ministrului, atât rectorul, cât și prorectorul Academiei de Poliţie și-au dat demisia. Vorbim de doi oameni care ocupau funcții de conducere în cea mai importantă instituție de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne, o instituție care pregătește viitorii ofițeri”.

„Toți acești tineri au venit la Academia de Poliție crezând că aici vor găsi doar oameni cu principii, de la care să învețe și care să le fie exemple, atât în viață, cât și în carieră. Avem o mare responsabilitate față de acești tineri. Profesorii care ar trebui să le fie mentori nu trebuie să uite niciodată că faptele lor au consecințe”.

1 COMENTARIU

  1. INSTITUTILE DE BAZA ALE SOCIETATII ROMANESTI SUNT DUSE IN BALARII SAU IN DERIZORIU DE CATRE; NAROZII, POLITRUCII, TICALOSII, BANDITII, TRADATOTORII ETC CE APARTIN UNOR NEAMURI DE KKT DIN POPORUL ROMAN CARE SE ZBATE DE SUTE SI MII DE ANI PENTRU A DEVENI CEEA CE MERITA…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.