DISTRIBUIȚI

Florin Călinescu a vorbit, într-un video live pe pagina sa de Facebook, despre alegerile europarlamentare şi despre referendumul pentru Justiţie ce vor avea loc duminică, 26 mai, şi a anunțat pe cine votează.
Florin Călinescu (63 de ani) a transmis un mesaj prin care îndeamnă românii să voteze atât la europarlamentare, cât şi la referendum.
„Revin cu un live, sper cu folos. Mie aşa mi se pare, de aceea am luat decizia să-mi spun şi eu punctul de vedere pentru ceea ce se va întâmpla duminică. Sau pentru ceea ce trebuie să se întâmple. Adică, să ne prezentăm la urne, căci acesta este primul exerciţiu ca să putem să ieşim din starea de comentatori, de critici sau de lăudători, într-un fel sau altul, pentru persoane sau grupuri politice. Ne prezentăm la vot şi acolo votează fiecare ce vrea. Vreau să vă spun de la început că nu am o problemă cu cei care vor să voteze vreun partid politic sau pe oricine altcineva“, şi-a început discursul vedeta de televiziune.
Călinescu a explicat de ce este important să votăm şi la referendumul pentru Justiţie, ce va avea loc tot duminică, 26 mai.
„Votaţi, dragilor, pe cine vreţi voi, important este să mergeţi la vot, să ajungeţi la urne. După care, să votăm şi la referendumul iniţiat de preşedintele României. Preferabil să votaţi şi la referendum, căci el este important, se referă la justiţie şi asaltul asupra justiţiei este cel care ne doare cel mai tare. Răspundeţi cum simţiţi, cum vă duce mintea sau logica. După care, lucrurile se pot rezolva. Adică, să mişti o ţară întreagă doar pentru a-l scăpa pe unu’, asta mi se pare de un burlesc nenăscut până acum“, a adăugat Florin Călinescu.
Apoi, vedeta de televiziune a dezvăluit către cine va merge votul său şi l-a invitat alături de el, în live-ul de pe Facebook, pe activistul şi candidatul independent la europarlamentare George Simion (33 de ani). „Mi-a atras atenţia un caz aparte şi pe acesta vreau să vi-l expun. Am urmărit traseul acestui domn şi am zis că trebuie să spun şi eu, pentru că mă tot întreabă lumea pe cine votez, pe cine susţin. Eu nu-mi permit să vă spun cu cine să votaţi dumneavoastră. Eu îmi spun doar părerea, pe pagina mea, iar dumneavoastră faceţi cum doriţi“, a explicat Călinescu.
George Simion este candidat independent la europarlamentare. Tânărul, originar din Focşani, este licenţiat în economie şi este antreprenor şi activist, după cum însuşi a mărturisit în discuţia cu Florin Călinescu.

Jurnalistul Ion Cristoiu a anunțat că va vota cu PMP:

„Partidul Mișcarea Populară e singurul competitor în această campanie care a respectat pînă la virgulă regulile scrutinului.

În timp ce la PSD a dus campania Liviu Dragnea, politician care nu e pe listă, la PMP cel care a dominat dezbaterile a fost Traian Băsescu, primul pe listă. Am aflat astfel nu ceea ce vrea PMP în general, ci ceea ce vrea candidatul PMP, Traian Băsescu, de la UE. Traian Băsescu e singurul candidat dintre toți candidații români la europarlamentare care m-a convins că merită să ne reprezinte:

E dedicat total intereselor României.
N-are complexul șerbului intrat prima oară în sufrageria Stăpînului, venit direct din bordei.
Se pricepe la UE mai bine decît viitorii ștabi ai UE.
Sînt sigur că prin Traian Băsescu România ar fi vedeta Parlamentului european”, a scris Ion Cristoiu pe blog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.