DISTRIBUIŢI

Frații Andrew și Tristan Tate, arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol, rămân în arest pentru încă 30 de zile, după ce mandatele au fost prelungite, vineri, de magistrații Tribunalului București. Judecătorii nu au acceptat solicitările celor patru de a fi cercetați în arest la domiciliu sau sub control judiciar. Cei patru sunt acuzați de trafic de persoane iar Andrew Tate e acuzat și de viol.

Cum au argumentat procurorii solicitarea de prelungire a arestului

”Periculozitatea deosebit de ridicată a faptelor pentru care inculpații sunt cercetați decurge din:

– Capacitatea exersată a acestora de a identifica potențiale victime ale traficului de persoane;
– Capacitatea acestora de a profita de vulnerabilitatea victimelor, raportat la vârsta fragedă, lipsa suportului afecțiunii și atenției din partea membrilor familiei și a societății, existența unor acte de violență anterioare ce au provocat traume neidentificate și netratate, inclusiv abuz sexual;
– Capacitatea și efortul inculpaților de a exercita un control psihic permanent asupra victimelor, inclusiv prin recurgerea la acte de violență manifestate constant, tocmai în scopul de a înfrânge rezistența victimelor și a le transforma în sclave”, se menționează în Referatul cu propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive.

Eliberați, frații Tate ar putea fugi din România

Procurorii mai spun că frații Andrew și Tristan Tate ar putea fugi din România dacă ar fi eliberați din arest.

Aceștia au folosit o declarație mai veche a unuia dintre cei doi milionari excentrici, acesta afirmând că are conturi în 19 țări ale lumii și ar putea zbura folosind mai multe pașapoarte.

”Dacă greșesc și Anglia mă vrea în pușcărie, pot zbura cu un pașaport nigerian sau american, sau englez, sau polonez, sau estonian. Am conturi bancare în 19 țări”, se arată în referat.
Tribunalul București a prelungit mandatele de arestare preventivă ale fraților Tate și ale celor două complice, Georgiana Naghel (foto dreapta) și Luana Radu (foto stânga) cu încă 30 de zile.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.