Acasă Actualitate Robert Turcescu, un ofițer acoperit penibil

Robert Turcescu, un ofițer acoperit penibil

DISTRIBUIȚI

Update ora 22,00: Site-ul turcescu.ro nu mai funcționează.

Mărturisirea lui Robert Turcescu că este (noi sperăm că deja nu mai este) ofițer acoperit naște două întrebări:
1.Lui Turcescu nu i-a făcut nimeni o testare psihologică când l-a selectat ca ofițer acoperit? Prezent în studioul B1 în aceasta seară, Turcescu, la două propoziții invoca raiul, iadul și pe Dumnezeu.
2. Când își încasa câte 25 milioane pe lună pentru ”acoperire”, i-a plăcut?

Robert Turcescu  a venit in direct, la B1 TV, să vorbească despre postarea de pe blog: marturisirea sa ca a fost ofiter acoperit. El a confirmat ca este scrisa de el, ca documentele sunt reale si ca acum se simte eliberat si fericit. Jurnalistul a mai spus ca se supune judecatorior si ca de maine nu va mai face emisiune.

Declaratiile lui Turcescu de duminica seara, la emisiunea Actualitatea Romaneasca:

Este vorba despre o marturisire publica, la care inca reflectez.

Sunt dispus oricand voi fi chemat in fata judecatorului sa dispun de aceste documente si sa spun ce stiu despre aceste documete.

Nu sunt puse de altcineva. nu am vrut sa raspund la telefon astazi pt ca ar fi insemnat sa fac numai asta.

Sunt documente reale, le am in casa mea. Eu nu vreau sa fac o discutie acum daca documentele sunt reale sau nu, daca au existat in ce context, cum s-au facut pentru ca nu suntem la o judecata publica.

Nu am trait o eliberare mai mare, o sarbatoare mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase in sufletul meu decat astazi dupa ce m-am eliberat de povara asta.

Am cautat adanc in mine.

Intr-un fel sau altul mi-am dat seama ca e necinstit, ca nu pot sa va mai mint, ca trebuie sa marturisesc. Eu nu mai pot sa traiesc asa. Astazi va spun, din moment in care m-am decis sa public aceste documente, da eu le-am pus acolo mi le acum si sunt ale mele.

Astazi mai mult ca oricand sunt impacat.

Nu de la voi astept judecata, sigur ca se poate dezbate, dar v-as ruga ca fiecare in sufletul vostru judecand sa o faceti drept iar eu ma supun judecatorilor adevarati, cei care vor avea harul sa judece cu dreapta masura ceea ce se intampla.

Nu vreau sa raspund astazi la intrebari.

Am scris acolo ca imi cer iertare. Tuturor celor pe care aceasta povara a mea ii incurca.

Eu de maine nu voi mai face aceasta emisiune. nu stiu daca se numeste retragere din presa, stiu ca, in contextul actual, pana cand un judecator va spune daca am gresit sau ba, nu mai am taria de a ma afisa public. 

Nu mai puteam veni in fata voastra vorbind despre ofiterul acoperit care candideaza la presedintie si eu sa ma simt asa in interiorul meu.

Nu stiu de ce am stat atat, pentru ca acum a venit momentul, asa a vrut cel de sus. lucrurile astea tin de ceva mult mai inalt

Sfarsitul nu este aici. Sunt convins ca in continuare fiecare in patratica lui avem lucruri de spus, de aratat lumii. Dar sa o facem doar legat de ceea ce avem noi de facut.

Eu sunt ziarist. un ziarist are menirea sa prezinta lucrurile asa cum sunt, vreau sa incerc sa nu mai calc pe alaturi.

Ai incalcat vreo lege? Nu stiu. Judecaotrii stabilesc. Trebuie sa se ajunga la un proces pentru ca eu vreau sa am judecator drept.

Ma supun judecatorilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.