Acasă Actualitate Românii din vestul țării își fac nunta în Ungaria

Românii din vestul țării își fac nunta în Ungaria

DISTRIBUIȚI

Dacă vreți să faceți nuntă mare cu bani puțini, aveți o ofertă. Ce-i drept, nu în România, ci în Ungaria. Tocmai de aceea, cel mai bine ar fi să locuiți în vestul țării, întrucât deplasarea nuntașilor nu va fi prea costisitoare.

Potrivit informațiilor furnizate de hotnews, tot mai mulți locuitori din județele din vestul țării aleg să-și organizeze petrecerile de nuntă, botez sau ocazionate de alte evenimente în Ungaria, unde prețurile sunt mai mici, iar calitatea serviciilor este superioară celei din România.
Patronii firmelor care se ocupă de organizarea de evenimente spun că din acest an s-a constatat o creștere a numărului celor care doresc să-și organizeze nunțile în Ungaria, mai ales în localități apropiate de frontiera cu România, dar și în Budapesta.
Potrivit organizatorilor de evenimente, o nuntă cu aproximativ 100 de invitați costă la un restaurant din Arad aproximativ 20.000 de lei, în timp ce în Ungaria prețul este cu 30% mai mic.
"La o petrecere cu aproximativ 100 de invitați, cei care organizează evenimentul în Ungaria economisesc între 1.000 și 1.500 de euro, poate chiar mai mult. Meniul pentru persoană ajunge la 4.500 de forinți, cam 60 de lei, și include cinci feluri de mâncare. În comparație, la un restaurant din Arad un meniu cu cinci feluri de mâncare, care nu se compară la gramaj și calitate cu cel din Ungaria, costă cel puțin 120 de lei", a declarat Luminița Catană, patroana unei firme organizatoare de evenimente, din Arad.
Printre destinațiile căutate din Ungaria se numără cele din apropierea graniței cu România, cum ar fi Oroshaza, Szeged, Gyula, Mako. Patronii firmelor organizatoare de evenimente mai spun că, pentru acest an, sunt cereri foarte multe pentru nunțile în aer liber în Ungaria, organizate în cort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.