Acasă Actualitate S-a cerut AUDIEREA Alinei Gorghiu în Dosarul Turceni – Rovinari

S-a cerut AUDIEREA Alinei Gorghiu în Dosarul Turceni – Rovinari

DISTRIBUIȚI

 

Victor Ponta și senatorul Dan Șova au ajuns, vineri, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde are loc un nou termen în dosarul Rovinari-Turceani. Cei doi sunt acuzaţi de fapte de corupţie săvârşite în urmă cu nouă ani. Copreședintele PNL Alina Gorghiu ar putea fi audiată în acest dosar la solicitarea formulată la termenul de azi de la ÎCCJ.

Iată mesajul integral redat de pe pagina de Facebook a fostului premier: 

 

Eu NU am cerut asa ceva – din simplul motiv ca eu nu am avut NICIODATA NICIUN contract cu AVAS, Turceni, Rovinari sau Electrica!!

 

– solicitarea a fost facut de catre avocatii fostilor directori de la Turceni si Rovinari ; deoarece doamna Avocat Gorghiu Alina Stefania era si consilier juridic al Presedintelui AVAS Teodor Atanasiu ( cel care a incheiat contractele cu Sova si Asociatii) si in acelasi timp era si avocat al „Electrica” SA ( tot din prrodoliul AVAS) in procesle cu Turceni si Rovinari!

 

Procurorul de sedinta DNA a fost de acord cu audierea tuturor martorilor propusi de aparare – cu exceptia audierii Doamnei Avocat Gorghiu Alina Stefania.

 

Foto: www.sursazilei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.