Home Actualitate Să râdem de șefa Romfilatelia fostă angajată a ICE Dunărea: a ales...

Să râdem de șefa Romfilatelia fostă angajată a ICE Dunărea: a ales Brăila ca prim oraș cu emisiune filatelică ca să rămână în funcție, iar Tudose și-a dat demisia

DISTRIBUIŢI

Fostă angajată a ICE Dunărea, firma Securității la care s-a lansat și Dan Voiculescu, și apoi a SRI până în 1995, Cristina Popescu, 57 de ani conduce Romfilatelia de peste zece ani, știind cum să-i lingușească pe politicienii din executiv pentru a se menține în funcție. Două isprăvi ale acestei cucoane ne-au reținut atenția. Prima, în aprilie 2013 madam Popescu a emis o marcă poștală prin care ar fi vrut să o onoreze pe marea noastră fiziciană Ștefania Mărăcineanu, neonorată cu un Premiu Nobel, deși ea este de fapt autoarea descoperirii radioactivității artificiale, încă din 1924. Premiul Nobel pentru descoperire a fost luat în 1935 de Irène Joliot-Curie, fiica lui Pierre Curie și a Mariei Curie, în laboratoarele căreia lucrase, la Paris, românca noastră nedreptățită, care a mai realizat și prima ploaie artificială din lume, în 1931. Ca o nouă palmă dată Ștefaniei peste timp, madam Popescu pune pe timbru poza arhicunoscută a Mariei Curie. A doua, în iunie 2015 când aceeași duduie pasionată de vizoane și de conturi în Cipru lansa chiar în ziua uciderii lui Eminescu o emisiune de timbre dedicată masoneriei intitulată 135 de ani de la înființarea Marii Loji Naționale din România, „asociație neguvernamentală, apolitica și fără scop primordial, ale cărei obiective constau în acțiuni educative, culturale, științifice, umanitare și caritabile.” Trecem peste faptul că de actele caritabile ale masonilor a auzit doar Cristina Popescu, Directoarea Generală a ROMFILATELIA, dar în ultimii ani s-a scris tot mai mult că serviciile secrete austriece în combinație cu francmasonii români au orchestrat uciderea marelui Eminescu devenit incomod pentru interesele lor financiare și deși cei 135 de ani s-ar fi împlinit în septembrie, fosta „acoperită” a serviciilor comuniste românești a decis lansarea emisiunii de timbre din bani publici exact în ziua uciderii lui Eminescu ca o nouă palmă peste timp, explicând în mod imbecil că masoneria este instituție a statului deci scoatem timbre la aniversarea sa.

Acum madam Popescu a anunțat că lansează prima emisiune filatelică dedicată unui oraș din România. Dar deși nu e cel mai vechi atestat oraș al țării, pupincurista a ales Brăila, orașul de baștină a țopârlanului Mihai Tudose, fost premier, pentru a plăti din bani publici timbrele dantelate.

Brăila este al treilea oraș ca vechime al țării, după Câmpulung și Curtea de Argeș dar i-a generat cucoanei Popescu o oportunitate ca ea să-și păstreze postul. Punem pariu că „patroana” Romfilatelia va scoate următoarea emisie filatelică e cu Videle, un oraș cu o puternică istorie locală?

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.