Home Dezvăluiri Prostie sau abuz în serviciu la Romfilatelia: cică masoneria este instituție a...

Prostie sau abuz în serviciu la Romfilatelia: cică masoneria este instituție a statului

DISTRIBUIŢI

În 15 iunie am prezentat incredibila decizie a ROMFILATELIA de a lansa chiar în ziua uciderii lui Eminescu o emisiune de timbre dedicată masoneriei intitulată 135 de ani de la înființarea Marii Loji Naționale din România, „asociație neguvernamentală, apolitica și fără scop primordial, ale cărei obiective constau în acțiuni educative, culturale, științifice, umanitare și caritabile.” Trecem peste faptul că de actele caritabile ale masonilor a auzit doar Cristina Popescu, Directoarea Generală a ROMFILATELIA, fostă angajată a ICE DUNĂREA, întreprinderea care l-a lansat pe Dan Voiculescu. Dar deși în ultimii ani s-a scris tot mai mult că serviciile secrete austriece în combinație cu francmasonii români au orchestrat uciderea marelui Eminescu devenit incomod pentru interesele lor financiare și deși cei 135 de ani s-ar fi împlinit în septembrie, fosta „acoperită” a serviciilor comuniste românești a decis lansarea emisiunii de timbre din bani publici exact în ziua uciderii lui Eminescu ca o nouă palmă peste timp.

Nu e prima oară când această duduie umilește marile personalități românești.

În aprilie 2013 madam Popescu de la Romfilatelia a emis o marcă postală prin care ar fi vrut să o onoreze pe marea noastră fiziciană Ștefania Mărăcineanu, neonorată cu un Premiu Nobel, deși ea este de fapt autoarea descoperirii radioactivității artificiale, încă din 1924. Premiul Nobel pentru descoperire a fost luat în 1935 de Irène Joliot-Curie, fiica lui Pierre Curie și a Mariei Curie, în laboratoarele căreia lucrase, la Paris, românca noastră nedreptățită, care a mai realizat și prima ploaie artificială din lume, în 1931. Ca o nouă palmă dată Ștefaniei peste timp, la fel ca și în cazul lui Eminescu, madam Popescu pune pe timbru (foto stânga) poza arhicunoscută a Mariei Curie (foto dreapta).

Nu știm de frustrări are Cristina Popescu. Poate crede că Ștefania Mărăcineanu și Mihai Eminescu au avut mai mulți bani decât ea? Mai multe conturi în Cipru decât ea și vizoane mai lungi, după cum relata ziarul CANCAN despre bogătana de la Romfilatelia.

După lansarea insolentă a timbrelor celebratoare a masoneriei în ziua uciderii lui Eminescu, Romfilatelia a emis un comunicat care frizează penalul, având în vedere că emiterea unor timbre nu poate fi făcută decât în anumite condiții și nu pentru orice ONG unde are șefa interese. Așa că doamna directoare a decretat: masoneria este instituție a statului deci scoatem timbre la aniversarea sa: „Prin acest eveniment, timbrul și-a reconfirmat rolul de susținător și promotor al instituțiilor statului, al comunicarii organizaționale, emisiunea filatelică aniversara îmbogațind astfel patrimoniul filatelic cu marci poștale ce vor aduce în atenția publicului aspecte inedite ale existenței și activității acestei societăți fraternale.” <A ZIS> duduia de la ROMFILATELIA în comunicat.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.