Acasă Actualitate Sarea în bucate, motiv de conflict familial

Sarea în bucate, motiv de conflict familial

DISTRIBUIȚI

Cearta dintre doi frați din Alba Iulia s-a încheiat cu spitalizarea unuia dintre ei precum și a mamei acestora. Motivul scandalului se pare că a fost faptul că fratelui mai mare nu i-a plăcut mâncarea gătită de sora sa.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute într-un imobil situat pe strada Primăverii din municipiul Alba Iulia și a fost semnalat la 112. La fața locului, jandarmii au găsit o femeie care prezenta o plagă sângerândă la nivelul capului, cel mai probabil apărută în urma unei lovituri pe care fiul ei i-ar fi aplicat-o cu o solniță. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia a fost rănită deoarece a intervenit într-o ceartă între cei doi copii ai săi, o fată în vârstă de 42 de ani și un băiat, în vârstă de 44 de ani, care locuiesc împreună cu ea. Se pare că între cei doi există neînțelegeri mai vechi, acutizate de faptul că băiatul nu a apreciat supa gătită de sora sa. I-a reproșat fetei acest lucru și… a început scandalul.

În urma acestui incident, mama celor doi a fost transportată la Spitalul Județean Alba, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, iar agresorul a fost condus la Spitalul de Neuropsihiatrie, unde a rămas internat. În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, urmând ca Poliția Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.